Vuosi 2021 on melkein loppu, joten hyvin lyhyesti tästä vuodesta. 

Vuosi alkoi pentuhuumassa, kun Windyn ja Oskun Mimmit syntyivät helmikuussa, kun viisi kaunista bläkkärityttöä näki päivänvalon. Unelmapentue kaiken kaikkiaan. Kaikille viidelle löytyi se oma perhe, ja viestit mitä sieltä tullut on pelkkää hyvää. Fanny jäi siitä pentueesta kotiin kasvamaan. 

Näyttelyitä harrastettiin jonkin verran Jasminen kanssa. Kesän näyttelyt meni oikein mukavasti; pari sertia, varasertia ja useita parasnarttusijoituksia. Huipennus oli kotikentällä jossa Jassu oli ROP. Sisänäyttelyt ei ole tytön vahvuus, sen näki viimeistään joulukuun messarissa. Capo-kulta täyttää tammikuussa 13 vuotta, mikäli kaikki menee hyvin. Pitkän elämän on saanut. Muulla laumalla kaikki ollut oikein hyvin. 

Uudet kotisivut lanseerattiin joulukuussa, ne löytyy jatkossa: www.heartmans.com. Myös facbook-sivut perustettiin tänä vuonna. Blogikirjoitukset tulee väkisin edelleen vähenemään, mutta puuhasteluitamme voi seurata Fb:ssä. Näyttelyissä meidät tapaa todennäköisesti vasta kesällä 2022, koska toivomme kovasti pentuja keväälle. Siitä enemmän nettisivuillamme sen mukaan kun asia etenee. 

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille 2022. Nähdään :)