kop, kop. Eli nyt vaikuttaa siltä että tauti ON väistymässä. Viimeiset päivät olleet ihan ok. Dietti ruokaa syö ja lääkkeet tietysti Hymy mutta onneksi ripuli on rauhoittunut ja poika syö ja juo normaalisti. MUTTA silmä on nyt taas huonompi.. Siihen  vaikuttaa mitä ilmeisemmin sairastelut yleensä koska kaksi viimeistä päivää Bamse on taas siristänyt ns sairasta silmää aamuisin Otsan rypistys.. Eli tosi herkästi silmä reagoi..Se siitä.

Capolla kaikki hyvin (onneksi). Poika senkun kasvaa ja mitä ilmeisemmin Caposta on tulossa "mies" koska on ruvennut merkkaamaan. Hassun näköistä on kun pikkupoika kyykistää edelleen eikä jalka nouse vieläkään. Bamsella oli aikoinaan ihan eri näköinen pissimis tyyli kun Capolla. Bamse taas nousi varpaailleen ja nosti häntää ylös. Äijä Cool.. Bamse on ny myös ruvennut hyppäämään Capon selkään, uskon (enhän mä tiedä varmuudella) että Bamse yrittää muistuttaa Capoa siitä että Bamse on edelleen "the Boss" vaikka Capo tuoksuukin pojalle Cool. UUsi asia meillä on se että Bamse on nyt vasta ruvennut puolustamaan ruokansa, siis silloin kun Bamsella on ajatuksena itse syödä ruuansa.

Parin viikon päästä pääsemme Capon kanssa ekaa kertaa näyttelyyn, iik. JA kaiken lisäksi kävin jo ilmoa laittamassa seuraavaan koitokseen (ei voi olla totta). kyllä nämä tietokoneet on huonoja siinä mielessä  että kaikki maailman tilaukset ja ilmoittautumiset voi tehdä nappia painamalla, klick ja sinne meni ilmo extempore Nauru

1247300383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e