Blogi taas elänyt hiljaiseloa kun ollaan kärsitty näistä helteestä. Lomatkin jo aikoja sitten lusittu ja nyt odotellaan koulujen alkua.

Heinäkuun alussa meillä oli pentu tapaaminen, kun täyden Quun pennut tapasivat kasvattajan luona Helsingissä. Yhtä veljeä lukuunottamatta paikalla oli muut. Ihana iltapäivä oli tiedossa, ja näin pentujen isän omistajan oli myöskin mahtavaa nähdä oman koiran 'lapsia'. Kiitos omistajille ja kasvattajalle.

quu-normal.jpg

kuva: Marika Keinänen

Ihana likka, Vicky Lee- Vixu- Vickan täytti kokonaisen vuoden 24.7. Synttärit vietettiin kotona. Hirveän nopeasti on tämä vuosi mennyt, en edes tajua. Meidän silmissä Vicky on edelleen perheen pentu.

2014-07-23%2017.57.47%20%282%29-normal.j

Heinäkuun viimeinen viikonloppu vietittiin cavalierien kesäpäivillä Savonlinnassa, Willanutussa. Mukana oli osa laumasta, Bamse ja perheen poika vietti viikonlopun mummin kanssa mökillä saaristossa. 

Paikalla oli iso määrä koiria ja ihmisiä ja tunnelma oli jopa leppoisampi ja mukavampi kun viimevuonna. Paljon tuttuja oli paikalla, mutta myös sellaisia jota näkee harvoin unohtamatta niitä jotka ovat tuttuja FB:n kautta mutta ei olla vielä tavattu. Itse kuuluin järjestelyporukkaan joten mukava ja työntäytteinen viikonloppu oli tiedossa. Perjantaina saavuimme paikalle, pystytimme cavalier yhdistyksen puodin telttaa ja seurusteltiin lähinnä. Lauantai oli täynnä ohjelmaa, juoksukilpailua, luontopolkua, turkinhoitoa, näyttelytreeniä, lapsi-koira kilpailu sekä leikkimielinen tottelu-kisa. Sunnuntai oli pyhitty openshowlle. itse toimin lauantaina vetäjänä sekä openshowssa kehäsihteerinä, perheen mies taas puodin myyjänä. openshow tuomarina oli tälläkertaa meidän poikien kasvattaja josta syystä Capo ei osallistunut ollenkaan, Vicky ja tyttäremme olivat ensin lauantaina lapsi-koirakilpailun kakkosia sekä sunnuntaina openshowssa junnujen toinen. Vickan osallistui myös juoksukilpailuun ilman suurempaa menestystä. Capon Oona tyttären omistaja kävi kysymässä saavatko isi-koiran lainaksi pari kilpailuun, joten pääsi kun pääsi Capo kehään kuitenkin. isä ja tytär on kun kaksi marjaa joten ihan oikeutetusti voittivat parikilpailun, sekä tuomarin että muidenkin mielestä ei ollut kahta sanaa ketkä tosiaankin oli voittajia. Vaikka viikonloppu oli toisaalta raskas niin oli se niin kiva taas, että kyllä buukataan ensikesän kesikset almanakkaan. Kuvia en kerennyt ottamaan ollenkaan joten odotellaan että saadaan nähdä muiden ottamia

2014-07-26%2009.14.30-normal.jpg

2014-07-26%2009.14.48-normal.jpg

Kävimme myös katsomassa Cindyn pentuja, ts minun 'kummipentuja'. Kovasti olivat kasvaneet kuukaudessa. Ihania olivat. Kaikki pennut ovat löytäneet kodin joten vapaita ei enää ole. Osan tulen varmasti näkemään tulevaisuudessa, ja kyläilemään olen menossa vielä ennenkun lentävät pesästään, ihanaa niin!

 

2014-07-31%2014.35.10%20%283%29-normal.j

Molly ja Topi

2014-07-31%2015.52.27-normal.jpg

Royalwoodsin tähdet 5viikkkoisena