Blogi on harmiikseni jäänyt päivittämättä viimeaikoina, joten kerron nyt pikkasen meidän viimeaikaisita kuulumisista..

Kävimme tuossa viikko sitten kasvattajan luona yhdistetty pentutreffi ja rokotus tilaisuudessa. 6 pentua 8:sta pääsivät paikalle ne kaksi muuta asuu pohjoisessa joten luonnollisesti eivät päässeet paikalle. Capon ja Fridan pennut ovat kovasti kasvaneet ja olivat kaikki pirteitä ja iloisia. Hani joka lähti ensimmäisenä, oli alkuun pikkasen varovaisempi kun ne muut,  mutta eiköhän se siitä jos sillekin suodaan mahdollisuus pentu treffeihin jne.  Otin paljon kuvia mutta vain osa onnistui.

TÄSSÄ LINKKI PENTUJEN KUVIIN

Tässä parisen kuvaa pennuista jotka n 12 viikkoa;

Oona tyttönen; kuva Hannele Mikkonen

 Hienosti Oona poseeraa jo

 

Komea Eetu-poika, kovin nätti blennari!

 

Väri suora

 

Omilla pojilla kaikki hyvin, ei olla mitään erikoista puuhailtu tavallista arkea vaan. Capon kanssa meillä on näytelmät viikon kuluttua, niitä olen kasannut syksylle kun me pikkuhiljaa ollaan sulkemassa mökki kautta.

Veivaan myös MRI kuvauksen kanssa, en ole vielä päättänyt missä vaiheessa vien pojan sinne. Toisaalta olisi jo sen ikäinen että voisi viedä, mutta toisaalta haluaisin että pään kehitys olisi kutakuinkin valmis. Huomaan nimittäin että Capon pää on "miehistynyt" huomattavasti ja mitä ilmeisemmin poika on myöhään valmistuvaa sorttia, niin luonteen kun ulkomuodon suhteen . Joten voipi olla että odoten ainakin 3 ikävuoteen jos ei pidempää ennenkun kuvautan, jos ei mitään uutta tietoa ennen sitä on tullut esille.