Kirjoitinkin jo aikaisemmin päivällä pitkän stooryn, mutta, mutta se vaan kertakaikkiaan hävisi jonnekin ...Itse olen sairastellut joten normi arkea ollaan vietetty (lyhkäisillä lenkeillä)..

No asiaan ja ensimmäiseksi:  Capo kulta täyttää tänään 1 v , onnea kulta!!!

kuva otettiin eilen illalla joten on aivan uunituore . Poika poseera ylpeänä, isona miehenä nojailee tyynyä vastaan.. ihan hassu poika .  Mitään isompia synttäri juhlia emme ole viettäneet, pojat sai äsken isot luut joita ne tällä hetkellä pureskelee, tai no oikeasti Capo vaan en tiedä miksi luu ei kelpaa Bamselle, ehkä Capo sai sen "paremman".  Capo onkin tänään ollut varsinainen äijä. Aamulenkki oli ihan tuskaa, yritti alistaa Bamsen koko lenkin ajan hyppäämällä selkään.. No eihän Bamse sellaista siedä mutta poika oli ilmeisesti hieman vieraskorea koska ei pistänyt Capon ruotoihin niin skarppina kun yleensä, pienellä murinalla vaan kun yleensä tulee "kunnon komento" jos Capo kehtaa hyppiä Bamse-pomon selkään. Kotona moinen kukkoilu loppui, onneksi!! Bamse on senverran järkevä ja rauhallinen  yksilö että tosiaan toivon että se pysyy pomona eikä anna sitä paikkaa pois.

No sitten Bamseen . Noin pariviikkoa sitten, keskellä yötä, taskulamppu toisessa kädessä ja toisessa "stora boken om hundar" -kirja suoritin itse , ensimmäistä kertaa ikinä anaalirauhasten tyhjennys, jiiihaa . Tavaraa tuli ja paljon ja olin erittäin tyytyväinen itseeni ... Sen jälkeen kun oli se viime kesäinen peppu-katastroofi  (kunnolla tulehtunut rauhanen joka avattiin nukutuksessa jne, jne) , olen seurannut Bamsen peppua silloin kun on vaikuttanut jotenkin "oudolta". Toissa iltana peppu vaikutti taas kiusaavan poikaa, hinkkasi takapuolta lattiaa vastaan (ei ole ikinä, ikinä tehnyt aikaisemmin moista). No varmana ja kokeneena totesin että joko on taas tyhjennys paikallaan . Pettymys oli valtava kun en saanut ulos kun pari tippaa... Bamse lattialle ja taas se hinkkasi takapuoltaan. No mikä  muu avuksi kun soitto kasvattajalle, joka kehoitti meidät tulemaan sinne . Matkaa on onneksi vain n 40min. koska kun tulimme sinne selvisi että ei niissä ollut mitään tavaraa, eli tyhjät oli kun mamman lompakko .  Pikkasen nolotti mutta mielummin niin. Bamse oli tosi iloinen extempore vierailusta tyttöjen luo, Capo myös .. Kuten myös ihmislapsi joka pääsi hellimään ihania Havanna-pentuja . Löysimmekin heti "omaamme" mutta emme kuulema saa sitä koska sen on tyttö  .  Laitan pari kuvaa jotka Bigi otti lauantai iltana

 Capo tekee tuttavuutta

 

 .. ja Bamse myös

 

 tytär, Sandy sekä pentu.

 

Laitan vielä jokunen kuva edellisiltä viikoilta, kuvat ovat otettu meidän perus lenkillä, luonto on niin kaunis!

 

 

 

 

niin ja sitten vielä.. Tulevat näytelmät Capon kanssa on ihan auki. Ainut melkovarma näytelmä on huhtikuussa. Sitä ennen ja sen jälkeen en tiedä yhtään, todenäköisesti liikumme täällä etelärannikolla ja lähistöllä, pitkiä reissuja emme tee, ei kotimaassa eikä ulkomaillakaan .