Aika kuluu kovaan tahtiin ja tällä viikolla Capon ja Fridan pennut täyttävät jo 5 kk :). Hampaita vaihtavat nyt kovaan tahtiin ja noin kuukauden kuluttua osa debytoi jo pentunäyttelyssä, sinne meinaa mummi mennä kannustamaan pikkuisia :).

 

Motley melkein 5kk  kuva: Jenni

 

Prinsessa- ruusunen päiväunilla kuva; Leena

 

Hani visiitilla.

 

pikkupojat ylikierroksilla ja Prinsessa- Honey

 

Sitten näyttely tunnelmiin :). Eilen oli vuorossa cavalierien erikoisnäyttely Lohjalla. Olin ilmoittanut Capon mukaan koska mielestäni erkkarissa on aina erityinen tunnelma  kun on niin monta huiskuhäntää paikalla. "Sukulaisia" oli paikalla vain yksi, Capon veljen poika, Iron, joka debytoi juniorluokassa. Paikka oli kovin ahdas enkä mahtunut urosten kehän laidalle joten jäin tuttujen viereen narttukehän laidalle mistä kyllä näki mitä uros kehässä tapahtui. Iloikseni sain nähdä että Iron pärjäsi todella hyvin ja voitti ensimmäisessä näyttelyssään junior urokset :)! Onnea omistajalle!

Capon luokkaan oli ilmoitettu 33 avourosta! Ei tarvinnut edes unelmoida pärjäämisestä. Muutenkin on aikaisemmin ollut todella tiukka linja erkkarissa kun on paljon koiria. Oma tavoite oli edes ERI mutta en olisi EH:sta kaan itkenyt (H:sta kyllä ;) he, he). Avo luokka jaettiin kolmeen osaan , koska muuten emme oltaisi mahduttu ollenkaan. Capo oli tokassa  ryhmässä. En saanut mitään vihjeitä mitä mieltä tuomari oli Caposta mutta näin että kehäsihteeri kaivoi punaista nauhaa, eli erinomaisen sai :). Olin siitäkin jo ihan iloinen. Eri koiria olikin sitten isossa luokassa reilusti mutta pääsimme sitten jatkoon 9 parhaan joukkoon. Näistä tuomari valitsi vielä muistaakseni 6 ja hämmästyin kun tuomari laittoi meidät empimättä ykköspallille SA:n kera! Iloikseni kuulin että yleisö hurrasi, kiitos kannustajille :). Luokka VOITTO luokassa missä 33 koiraa erikoisnäyttelyssä, tuomari rodun alkuperäismaasta ja vielä kasvattaja, HUIPPUA! Eli "jouduimme" jäämään odottamaan paras-uros kehää. Capo väsyi :/ ja tämä näkyi sitten PU-kehässä... Enää ei heilunut häntä ja sen koko olemus oli vaisu. PU kehässä olimme vielä 6 parhaan joukossa mutta nuortenluokan urokset veivät sitten ruusukkeet ja pokaalit :P ja jäimme siis epävirallisesti PU 5? Niin lähellä mutta ei silti..... Otettiin kotona poseeraus kuvat muistoksi erkkarin luokan voitosta.