Taas on viikko edellisestä kuulumisestä kulunut. Olemme nyt palautuneet loma jälkeen normaali päivä rytmiin. Ekat päivät loman jälkeen Bamse hieman mökötti eikä oikein innostunut mistään mutta viimeviikon loppupuolesta on nyt ihan oma itsensä, hieman "villimpi" jos niin voi sanoa . Lenkeillä pojalla on ihan super vauhti päällä, vetää ja metsästää ihan hulluna. Näkee ilmeisesti jotain pikku-ukkoja metsässä koska lähtee yhtäkkiä loikkimaan sinnepäin häntä pystyssä ja metsästäjä ilme päällä. Ruoka maistuu Bamselle loman jälkeen hyvin, eli laumassa elo on tuonnut tälle pojalle ruokahalua , aikaisemmin jouduin välillä ihan syöttää kädestä.

Capolla kaikki hyvin, loma ei vaikuttanut siihen suuntaan eikä toiseen. Mutta miten voi olla että viikossa kasvatti karvaansa sekä muutenkin rotevoitui loman aikana ?? Ensi sunnuntaina suuntaamme Capon kanssa nokkaamme kohti Kotkaa ja viimeistä kertaa osallistutaan pentunäyttelyyn, miten voi aika kulua niin nopeasti? Loppuvuodelle innostuin myös ilmoittamaan Capon vielä pariin näyttelyyn, huh,huh ...

Ja lopuksi asiaan:  Bamse   täyttää 29.9 jo 2 vuotta! otinkin Bamsesta eilen ihanan kuvan joka kuvaa minun herttaista sydän ystävää, mieli puuhissan!

 

Onneksi olkoon Bamse kulta 2 vuotis päivänä

onnea myös  muille Heart  pennuille: Fina, Hertta ja Miksu!

 

 

Joten olisin tasapuolinen laitan myös kuvan Caposta lempipuuhissaan, eli kaivamassa kuoppia pihalla