Voiko olla onnellisempi koira kun se joka pääsee yksin mamman kanssa viettämään päivää iloisten hännänheiluttajen seuraan?

Eilen oli taas Bamse vuoro saada viettää omaa laatuaikaa mamman kanssa! Suuntasimme auton nokkaa kohti Hyvinkään koirakylpylää jossa Bamse kera 13 muuta iloista hännänheiluttajaa kokoontuivat taas kerran viettämään mukavaa iltapäivää koira uinnin ja seurusteun merkieissä. Melko tasan vuosi sitten kävimme ensimmäisen kerran cava-porukassa uimassa, ja nyt oli taas sen aika. Alunperin ajatuksessa oli ottaa molemmat pojat mukaan mutta koska en saanut lisäkäsiä jätettiin Capon kotiin. Capoa vähän jännittä vesi joten se pääsee sitten joskus toiste mukaan.

Bamse käyttäytyi hyvin ja ui taas ihan "pokkana" niin kun olisi uinut paljonkin. Ohjaaja sanoi Bamsen uivan rauhallisesti ja määrätietoisesti, ja kaiken lisäksi hyvin! Mamma oli taas ylpeä Bamsestaan , mitä tekisinkään ilman sitä?

Omistajalla oli kanssa mukavaa, tavattiin uusia tuttavuuksia sekä ennestään tuttuja. Se mikä ehkä kaipaisin (ja mitä koirakylpylä voisi laittaa korvantaakse !!!!) olisi joku pikku "koirapuiston" tapainen aidattu alue missä koirat voisivat ennen uintia hieman leikkiä ja temmeltää, nämä koirat kun nauttivat niin toisensa seurasta!

Bamse sitten nautti meidän pienestä retkestä ja kotona oli onnellinen pikkupoika joka liimautui minuun kiinni koko eilispäivän ajaksi  , ihan kun kiittäisi minua siitä että pääsi viettämään aikaa kaveriettensa kanssa !

Kiitos Aliinalle joka paikallisena jaksoi järjestellä meille tällaisen tapahtuman, tästä linkki Aliinan kuvakansioon

Alle kuva joka Aliina Raunio on  ottanut!