Taas on aika kulunut viime päivityksestä mutta ei luvattoman kauan. Kävimme puolitoista viikkoa sitten moikkamassa tulevaa mammakoiraa. Hetan masu senkun kasvaa ja omistaja on viemässä sitä röntgeniin ja samalla varmistaa montako pentua masussa oikein piiloutuu. Laitanpas tähän väliin kuva mamma koirasta, Kuvan otti Tuula Arokanto kennel Hövelinan kun vuorokausia oli 52 <3

Heta%2052vrk-normal.jpg

Siinä aikana kun mammakoira kasvattelee mahansa, kävi iskäkoira perheineen Cavalieryhdistyksen kesäpäiviä viettämässä Savonlinnassa. Leppoisa tunnelma, paljon koiria, kaunis ilma ja iloisia ihmisiä kuvaa lyhykkäisyydessään viikonlopun tapahtumia. Tapasimme Capon kaksi tytärtä, Ruusua ja Oonaa sekä niiden omistajia. Kiitos seurastanne :). Sunnuntaina oli myös vuorossa kesäpäivien OpenShow missä itse toimin kehäsihteerina ensimmäistä kertaa ikinä. Minullahan oli tarkoitus käydä ihan oikeastikin kurssin, mutta jouduin perumaan sairastumisen vuoksi. No vaikka itse sanonkin niin ihan mukavasti pärjäsin siitä huolimatta ;). Capoa esitti kehässä, ensimmäistä kertaa ikinä tyttäreni joka kunnialla sai pojan esintymään ja petrasi koko ajan lopputuloksena AVK 3 PU4 <3 tosi hienosti tehty. Capon tyttäret Ruusu ja OOna olivat myös kehässä ja saivat molemmat hienot arvostelut. Oona olikin hienosti AVK2! Paras pää valittiin myös, ja meidän ikiihana Bamse sai kunnian voittaa Rubyt :) . Ollaankin kokoajan tiedetty että sillä niin kauniit kasvot mutta nyt saatiin myös ihan ulkopuolisenkin 'tuki' tähän meidän ajatukseen ;). 

Nyt odotamme sitten vaan tietoja milloin Heta kaunotar synnyttää. Laitan itsekin tänne takuu varmasti kuulumisia. Peukkuja täällä pidetään että kaikki menee hyvin. Capo palaa elokuussa 'oikeisiin kehiin' , joten meidät voi näillänäkymin bongailla esim Kouvolassa :)

ainiin lisäilin Capolle näyttelyarvosteluita kotisivuille, tuloksiin. minulla oli hukassa Tuomarinkartanon toukukuisen mutta löytyi nyt :)

ruusukes%C3%A4-normal.jpg

Ruusu-tyttö osallistuu arkitaituri kisaan :)

 

oonakes-normal.jpgOona tyttönen hienosti arkitaiturikisassa hopealle, tyttären kanssa lapsi-koirakilpailun kakkonen sekä openshowssa AVK 2. 

bamseparas-normal.jpg

Bamse, Rubyjen paras pää

capo%20pu-normal.jpg

Capo ja tyttäreni ensi esiintyminen yhdessä :) hienosti AVK 3 PU 4 

capo-opens-normal.jpg