Joskus mietin olenko todellakin "menettänyt järkeäni" kun innostuin ilmoittamaan Capon vaikka mihinkin näyttelyihin. Edellisessä kirjoituksessa kirjoitinkin pikkasen Viron erkkarista (pentu kuvien jälkeen). Sain vielä Viron erkkarista otettuja valokuvia Hanna Puotaselta joten laitan pari kuvaa näin jälkikäteen.

Kiitos Hanna (kennel Hopeisenkuun) kuvista .

Eilen oli sitten Helsingin ryhmänäyttelyn vuoro. Paikka oli Helsingin tuomarinkylän vinttikoirakeskus. Tuomarina toimi Hollantilainen Cavalier kasvattaja (Jos Dekker). Nyt tuli sellainen tuomari vastaan jóka halusi että koirat esittää itseensä, eli että mennään löysällä hihnalla. Mehän ollaan käyty näyttely harkoissa ja kasvattaja on kertonut (ja opettanut) että "cavat kuuluu esittää löysällä hihnalla". Me ollaan sitten harjoiteltu sekä että, yleensä Capo menee nelivedolla ja hihna kiristyy ihan luonnostaan  mutta joskus onnistuu löysällä meno. Mehän harjoitellaan joskus ihan muuten vaan seuraamista ja seisomista (siis ilman hihnaa) Capon kanssa, Bamsen kanssa taas vaikka mitä temppuja; yläviitosesta alkaen ja kaiken maailman pikkutemppuja( mutta Capon kanssa lähinnä vaan seuraa ja seiso.). No enivei, tällä kertaa oli hyötyä tästä ja kaiken huippu, Capo malttoi jopa totella ja meni kun unelma. Tuomari oli melko tiukka ja jakoi melko vähän eri:ä mutta iloiksemme saimme Capon kanssa punaisen nauhan. Avo uroksissa jaettiin muistaakseni 4 tai 5 eriä ja loppujen lopuksi Capo sijoittui toiseksi . SA:ta ei saatu (mikä pikkasen harmitti) mutta tuomari oli ilmeisesti ottanut sellaisen linjan että jakaa vaan luokkavoittajalle.

Saatiin kuva myös täältä, Kiitos Bigille kuvasta

 

Ja tänään oli sitten Suomen erikoisnäyttelyt Lohjalla. Heikolla hetkellä ilmoitin Capon sinnekin! Ilmoitin lähinnä ihan "tapahtuman" takia, eli ajattelin että erkkariin on pakko mennä ! Tuomarina toimi myöskin kasvattajatuomari Robert Payne (Cattemsal). Avo uroksiin oli ilmoitettu 28 koiraa! Tuomari arvosteli kovin tarkasti ja jakoi laidasta laitaan. Iloiksemme tuomari koki Capon olevan erinomainen . Sijoitusta ei irronnut mutta eri kasvattajatuomarilta erkkarissa on jo "jotain" .

Erkkarit on aina kiva paikka, oli saalis mikä tahansa. Mukavaa oli jutella ystävien kanssa jotka näkee harvoin. Kiitos myös tätä kautta kaikille kehänlaidalla olleille jotka tulivat juttelemaan .

 

ps. kävin ihan nopsaa pikkupentuja katsomassa sekä eilen että tänään... ja ajatelkaa ne oli kasvanut vuorokaudessa ! Huomenna täyttävät jo ruhtinaalliset 2 viikkoa ja pari pupsia ovat jo aukaiseet silmiään . Pakko laittaa vielä niistäkin kuvan jonka otti Bigi jokunen päivä sitten