Ihanaa, kevät teki kovasti tuloaan ja päivät ovat jo valoisammat :). Itsekin on paljon pirteämpi vaikka flunssa onkin vaivannut. Kohta päästäänkin pikkupoikien kanssa pitkille lenkeille ja kuukauden päästä palataan Caposen kanssa näyttelykehiin :).

 Capo & Bamse

Viime viikolla kävin Tapanilassa tapaamassa Capon pentuja. Ihanat pojat Mikki ja Kaapo olivat tulleet hoitoon ja samalla Ruusu-rinsessa tuli treffeille. Pojat, tai varsinkin Kaapo on tullut isäänsä. Viriili nuori poika jolla yksi ainut asia mielessä ;). Kaapo onkin aika paljon isänsä näköinen <3 ollut alusta asti. Mikki ei muistuta isäänsä yhtä paljon mutta sillä on aivan jumalaisen kauniit kasvot, ilme mikä lempein ja muistuttaakin kovasti Bamse "setään". Siinä olisi yksi todella upea uros :). Molemmat pojat elävät kuitenkin siinä maailman tärkeimmässä tehtävässa, "koti koirina" sydämmen ja sylin lämmittäjinä joten ymmärtääkseni niitä ei tulla nähdä näyttelykehissä.

 Kaapo

 Mikki

Ruususta on kasvanut kaunis nuori neitokainen <3 joka kuulema hurmaa kaikki urokset ;). Ruusussa on kuitenkin luonnetta eikä hän antanut poikien hypätä selkään :). Ihana prinsessa on <3. Sain eilen todella iloisia uutisia koskien Ruusua :). Ruususta on nimittäin otettu DNA testit ja tulokset olivat seuraavat : episodic falling syndrome- vapaa/terve, curly coat syndrome vapaa/terve ja dry eye syndrome vapaa/terve :))- TOSI HIENOA :D 

(enemmän tietoa löytyy; http://www.cavalieryhdistys.com/terveydesta.html.  kiitos Leena ja Hannu <3 .
Itse ajattelin testauttaa Capon, Hanin ja mahdollisesti myös Bamsen kun tulee tilaisuus :)

 Ruusu

Oona tyttö oli käynyt match showssa ja tulokset ilahdutti kovasti, pentujen PUN 1 ja BIS 4 :)! Paljon onnea Hannele & co! Olen todella iloinen puolestanne :D! Valitettavasti minulla ei ole uusi kuva Oonasta :/.

Hania emme ole nyt tavanneetkaan hetkeen koska Hanista on nyt tullut "nainen", ensimmäiset juoksut nyt siis 10kk ikäisenä :). Mutta tosiaankin kuukauden kuluttua ollaan taas liikkeellä. Näyttelykalenterikin päivitetty ;) ja kohti uusia kokemuksia!

 Hani