Meillä on ollut huono syksy, molemmat koirapojat ovatkin sairastelleet välillä vuorotellen ja välillä samanaikaisesti frown. Capo näyttäisi nyt toivunneen 'alapään' tulehduksesta mutta Bamsen kohdalla kaikki vielä auki, en edes tiedä mitä poikaa vaivaa. Alaselän vaivaa voisi ehkä olla, mutta ken tietää- selän röntgen taitaa olla seuraava ohjelmassa - silmätarkki onkin nyt vaan siirtynyt kokoajan eteenpäin kun muuta 'akuutimpaa' tulee eteen. Jotenkin on vaan niin tottunut että Bamsen kanssa saa elää hetkessä, eikä tiedä huomisesta mitään mutta Capon kohdalla olikin pieni shokki kun sekin sairastui, Capohan on "aina ollut terve". Ehkä meidän epäonni kääntyy, toivossa on hyvä elää wink.
Pikku-Prinsessalla kaikki hyvin, onneksi! Juoksuja vaan tässä odotellaan, taitaapi olla sellainen joka juoksee harvakseltaan.
Messarin Helsinki voittaja näyttely olisi parin viikon kuluttua. Capo ja Hani on ilmoitettu sinne, jos ei mitään erikoista satu. Silloin neitonen on jo nuortenluokassa- hui kuinka se aika menee nopeasti.