Meillä on kaikki hyvin, näin lyhyesti sanottuna. Viikko sitten pojat oli "lomalla" kasvattajan luona (tyttölaumassa) kun perheen ihmiset kävivät Tukholmassa käymässä. Hyvin ne sopeutuu akkalaumaan, mitään ongemia ei ole tähän mennessä ollut, paitsi ehkä kasvattajalla jolla on aina joku juoksuinen narttu kun pojat tulee sinne hoitoon ;). Pikkuinen Ludde poika herätti pienen pentu kuumeen meikäläiselle ;)). Mutta järkevä kun olen niin siirrän kyllä hamaan tulevaisuuteen ;)).

 

Tänään oli vuorossa vuoden viimeinen näyttely: Helsinki Winner 2010 messukeskuksessa. Viimeinen siis meille koska huomenna jatkuu geimit vielä mutta me emme ole mukana. Haikeeta oli myös siinä mielessä että Capo oli viimeistä kertaa nuorissa, seuraavassa näyttelyssä Capo on jo avoimissa koska on juuri täyttänyt 2 vuotta. Menimme taas ilman odotuksia koska tiesin että kehässä on "kovia koiria" ja muutenkin näyttelyssä on kova taso. Tuomarina toimi mukava mutta kovin "vaaleanpunainen" Hollantilainen nainen ;)). Vaaleanpunainen oli tosiaankin päivä väri, ja sitä jaettiin paljon. Pelkäsin kyllä että linja muuttuisi kóvassa ja melko isossa nuortenluokassa (9 tai 10 koiraa) mutta linja jatkui. Iloksemme tuomari tykkäsi Caposta ja sijoitus luokassa tuli, Eli Capon tulos oli NUK 3 erinomaisella arvostelulla, melko isosta nuortenluokasta Helsinki Winner näyttelyssä messukeskuksessa ;D. Tosin sanoin hyvillä mielin siirrytään avo-uroksiin reilun kuukauden kuluttua ja silloin ollaan todella nöyriä.... meidän pikkuinen Caponen "isojen poikien kanssa" hui ja apua... mun vauva :).

 

Kuvia en ole laittanut enkä ottanut pitkään aikaan joten nyt on niitten aika. Eli seuraavaksi pari lumista kuvaa täältä Suomen lumisesta kaupungista ;). Palataan vielä tämän vuoden puolella :)