Tulin oikeastaan vaan päivittämään kalenteria mutta ajattelin laittaa pari riviä . Mitään erikoista ei ole tapahtunut paitsi että korkkasimme mökkikauden perjantaina. Pojat olivat erittäin iloisia kun pääsivät mökille. Vapaanahan siellä juoksevat mutta silmä tarkkana seurataan heidän menoja eikä se näkymätön nauha ole kovi pitkä, saarella kun vaani monta vaaraa . Lämmintäkin on niin että paksuturkkiset pojat viettävät mieluiten aikansa sisällä kun pihallemme paistaa kuuma aurinko. Kyllä kesä tuli äkkiä .

Caposta täytyy nyt kirjoitella pari riviä. Täten totean , mustaa valkoisella,  että hottis Capo ON NYT 1v 4kk ikäisenä tullut oikeasti aikuinen ja rauhoittunut kevään mittaan niin että ihan hävettää nuo omat ajatukset että se on hieman "yksinkertainen" . Capo on erittäin luotettava ja lojaali perheen ihmisille ja rohkea ja avoin kun Cavojen kuuluukin olla . Siinä pojassa on niin paljon hyviä puolia että en voi muuta tehdä kun kehua sitä. Täytyykin päivittää Capon omaa sivua.

Päivitän nyt kalenterin, eli laiton pari näyttely ilmoitusta menemään heinäkuulle mutta samalla poistan oman kylän kekkerit syyskuusta. Päätin että mennään näytille jollekin muulle mielummin .