viimeaikojen kuulumisia on sitten jonkin verran, mutta aloitetaan vaikka tämän viikon alusta:
 
                     Maanantaina alkoi Bamsen ja minun Rally-toko kurssi. Kurssi on muistaakseni kuusi kertaa ja sitä järjestää yksityinen ”firma”. Itseasiassa saman järjestäjän kurssi oli tuo meidän kotikoiran tottis kun Bamse oli alle vuoden ikäinen. Koiria kurssilla on kuusi kappaletta ja kaikki ovat suurin piirtein samankokoisia., lämpimässä sisähallissa ollaan. Olin hieman hämmästynyt kun lyhyen intron jälkeen siirryimme suoraan toimintaan, siis suoraan suorittamaan erilaisia ratoja. Tässä vaiheessa mun on kerrottava että tosiaankin edellisestä kerrasta jolloin ollaan yleisön tai kouluttajan edessä treenattu on kohta kolme vuotta. No, ihan mukavasti meni. Bamse rakastaa toimintaa ja oli heti mukana. Välillä haluaisi tietysti tutustua kurssin tyttöihin mutta kaikki seurustelu koirien kesken on täysin kiellettyä kurssilla. No maanantaina mennään taas, pikkasen pitäisi kotonakin treenata, Bamse kun aina istahtaa kun pysähdytään. Tästä voi olla hankala päästä eroon, sanoi kouluttaja ;).
 
 
                      Tiistaina Capo täytti 2 vuotta! aivan uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt. Synttäreitä vietettiin arkisissa tunnelmissa. Sisäelin täytteinen herkkuluu oli meidän pojan mieleen.
 
                      Torstaina vuorossa oli eläinlääkäri reissu. Meillähän ei ole ollut ketään luotto eläinlääkäriä vaan ollaan käyty milloin missäkin, enkä ole saanut sellaista tunnetta että ”tämäpas on mukava ja hyvä”. Tästä syystä suunnattiin naapurikuntaan ja sieltä löytyi lupaava kandidaatti poikien vakkari eläinlääkäriksi ;). Syy eläinlääkäri käyntiin oli alun perin Bamsen vanhentuneet rokotukset. No nyt on poika rokotettu viimeisen päälle ja sydänkin kuunneltu- terveeksi, vaikkakin virallisena ei mennytkään- edellisestä virallisesta alle vuoden. Capolta kuunneltiin myös sydän eikä sivuääniä kuulunut. Capon lausunto otettiin täysikäisyyden kunniaksi viralliseksi.
 
 
 
                      Perjantaina pakkasimme laukkumme, Capo, tytär ja minä ja lähdimme ajelemaan kohti Turkua. Olin varannut itsellemme hotellin aivan messuhallin vierestä. Vaikka ajankin autoa päivittäin niin en ole tottunut ajamaan monta tuntia putkeen ja koska olimme menossa Turun KV näyttelyyn joka alkoi jo heti aamusta ajattelin että on fiksuinta lähteä paikanpäälle päivää ennen. Capon kanssa hotelli reissu oli nro 2, reilu vuosi sitten oltiin ystäviemme kanssa debytoimassa junnuissa samassa paikassa ja silloin myös yövymme Turussa. Ero siihen kertaan oli se että nyt Capo oli ihan yksin, siis koirakavereita ei ollut mukana.
 
                      Lauantaina heti aamusta menimme sitten näyttely paikalle. Capo siis debytoi tällä kertaa avoimissa, edellisella kerralla siis junnuissa (näin se aika menee). Tavoitteeksi olin laittanut EH koska Capo ei ole mielestäni ihan valmis vielä. Avoimissa olikin reilusti koiria, ilmoitettu oli 21 kpl, montako oli kehässä en tiedä. Capo sai ERI:n mutta ei sijoittunut- arvostelu oli melko ok, ei huippu mutta ei huonokaan. Tästä sitten jatkamme kohti uusia haasteita, milloin Capo palaa kehään? I don´t know… keväällä tai kesällä? Mutta sen tiedän että minnekkään pitkälle en lähde ajelemaan, selkä kun ei ajamisesta tykkää.