Kesä loppui sairastelun merkeissä ja niin on syksy alkanutkin. Bamse epäonnen soturi sairastui heinäkuun lopussa anaalirauhasen tulehdukseen ja tällähetkellä sillä on jo kolmas antibioottikuuri päällä. Kahteen otteeseen on nukutettu ja huuhdeltu tässä kuukauden sisällä. Keväällä kuultu lievä sivuääni on nyt muuttunut seläväksi sivuääneksi. Tilanne surettaa. tarkoitus olisi nyt saada se sydämmen ultraäänitutkimus pikapuolin, kuitenkin niin että ei ole juuri silloin paha infektiotilannekaan. Kyllä yksi pieni "sydämmen-keikuttaja" joutuu kärsimään vähän turhan paljon nyt taas...

 
Lepohetki laiturilla, olet Bamse niin rakas <3

Capolla on ollut kaikki suht hyvin, pientä korvatöhnää - jota ollaan tuuletuksilla ja putsauksilla saatu hallintaan. Hanilta kuunneltiin sydän ihan virallisesti ja se sykkii neitokaisella ihan niin kun kuuluukin. Sekä Capoa että Hania olen viemässä yhdistyksen joukkotarkkiin syyskuun lopussa, Capolta tutkitaan polvet ja "geenit" ja Hanilta samat + silmät.  

Hani ja Capo ovat käyneet myöskin näyttelyissä. Hani oli toissa viikonloppuna sekä Kouvolan että Heinolan näyttelyissä, Molemmista sai ERInomaisen ja Heinolassa sijoittui luokassa ja sai vielä SA:nkin. Capo-iskä oli vain Heinolassa, ja kuten tyttärensä sijoittui omassa luokassa SA:n kera. 
 Capo Heinolassa, kuva T.Aronen

Toissapäivänä osallistuttiin myöskin Kaivopuiston näyttelyyn, joka tänävuonna oli rodun erikoisnäyttely. Paikalla oli reilusti huiskuhäntiä ja itse en pystynyt oikein keskittymään kun sekä narttujen että urosten kehät pyöri samanaikaisesti. No oli miten oli, Capolle "puhdas" ERInomainen ilman sijoitusta yms mutta Hani-bani yllättikin mukavasti olemalla Junnu-tyttöjen KOLMAS ERIllä (luokassa yli 20 koiraa!). Itse missasin tapahtuman, mikä edelleen harmittaa. Capon Ruusu-tyttönen debytoi kehissä, erittäin hyvä tyttö. Capon ja Hanin arvostelut löytyy omilta sivúilta.

 Kaivaritunnelmaa :)