Nyt on reilu viikko taas edellisistä kuulumisista Hymy. Mitään erikoista ei ole tapahtunut. Onneksi saa realisti sanoa  Nauru Ihmislapset aloittivat koulun viimeviikolla joten ihana arki taas pukkaa päälle. Itse aloitan taas työnteon loman jälken huomenna mutta siirryn taas osittaiselle kun kesä mennyt ihan kokopäiväisenä.

Viimevikolla kävi pieni bläkkäri tyttö Bea poikien kanssa leikkimässä. Kivaa oli vaikka pojat olivat hieman liian innokkaita ( pahin oli Bamse). alla kuva capon ja Bean leikistä.

1250669141_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Capo poika täytti eilen 7kk, ja poika senkun miehistyy ainakin merkkailun ja tyttöjen  suhteen Cool.  seuraava näyttelytapahtuma on vajaan parin viikon kuluttua. Iik toivottavasti menee hyvin... esintymistä rupesin tässä jännittämään koska edellinen näyttely harkka jokunen viikko sitten meni Capolta pomppimiseksi eikä se ollut yhtään kiinnostunut muusta kun pelleillystä. No nyt olemmekin pitäneet harkoista taukoa. saas nähdä miten menee Jalka suussa. Kuva otettu eilen.

1250669230_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bamse voi hyvin, pirteä ja iloinen. Tytöt ja linnut kiinnostaa meidän metsästäjää Cool. Ja häntä senkun heiluu.. Vailtettavasti Bamse on kerännyt itselleen ruskeata töhnää korviin... saimme eilen korvien hoito-ohjeita ja lääkettä (tack Bigi igen!!) joten toivotaan että korva töhnä häviää näillä konsteilla...  Pikkuhiljaa olemme VASTA NYT siirtymässä kokonaan takaisin normiruokaan (sen vatsataudin jälkeen teräsvatsa muuttunut herkäksi Huuto) joten kokonais tilanteen kannalta mietinnässä on ruokamerkin muutos (=korva, vatsa, silmä) toisaalta turkki ja iho on priimakunnossa.. No täytyy miettiä...vaikeaa tämä koiran omistaminen  on Silmänisku!! ps. kuva Bamsesta löytyy kotareiden etusivulta ;)