Lomalla olemme ja aika mennyt niin nopeasti kun päivät ovat täynnä ohjelmaa joten blogin päivitys jäänyt tekemättä.

Viimeviikolla osallistuimme Capon kanssa cavalieryhdistyksen järjestämään luonnetestiin ( <- tulos löytyy tuossa omalla sivulla). Oli kokemuksena mielenkiintoinen mutta en näe mitään hyötyä siitä, joten luulen että Capo oli ensimmäinen ja viimeinen Cavalier jota sinne tulen viemään . Se testi, tapahtumineen ja ympäristöneen, on niin kaukaa meidän omaa "pumpuli todellisuutta" että en nyt näe mitään syytä testata aitoa, iloista ja arkitohinnoissa avointa koiraa miten se reagoi jos sen mielestä "ihanat ihmiset" yhtäkkiä muuttuvat ilkeiksi ja aggressivisiksi. Tämä siis minun oma mielipide .

Kävimme taas vaihteeksi pentuja katsomassa Tapanilassa . Kovasti ne kasvaa ja kohta muuttavatkin jo omiin kotiinsa, "mummille" tulee kova ikävä . Onneksi ainakin joku pentu jää "tuttujen ihmisten" luo, joten saan nähdä niitä ainakin joskus.  Kuvia otettiin melkolailla ja laitan tänne jokunen niistä.

 

Capo kera mustiais-pentujensa

 

Ruusu-tyttönen

 

toistaiseksi nimetön pikkuprinsessa

 

kaikki paikalla

 

Näyttely rintamalla on rauhallista, heinäkuun lopussa on Helsinki KV mutta muihin en ole ilmoittanut. Ehkä Porvoo (kun se on tässä naapurissa) mutta pitkälle en jaksa lähteä. Kilpailu on sen verran kovaa että ollaan tyytyväisiä tähän meidän yhteen sertiin, onhan pojalla toivottavasti vielä vuosia edessä.