Marraskuun viimeisiä päiviä viedään joten ajattelin kirjoittaa pari riviä, kuviakin on tullut otettua mutta ovat toisella koneella... Eli marraskuu on mennyt ihan omalla painollaan. Lahdesta saimme sitten tuliaisina täitartuntaa :(. Pari päivää näyttelyn jälkeen huomasin että Capo rapsutteli.... Heti soi hälytys kellot. Pari soittoa sinne ja tänne ja yhden elukan löysin turkista.. mömmöt niskaan molemmille, kaikki pesuun, imurointi jns. Yhteensä löysin Caposta 6 öttiäistä ja Bamsesta ei yhtään. Ilmiselväs tartunta kuitenkin oli koska Capon karvoista löytyy edelleen munia , yäk!!! Pari päivää sitten uusin lääkkeen koska ovat menossa kasvattajalle hoitoon pariksi yöksi enkä halua tartuttaa heitä!

 

Talvi on nyt sitten tullut ja Bamsen silmä on ollut huonompi taas kerran kiitos kylmän sään :(. Aika tasan 2 vuottasitten tämä silmäongelma puhkesi. Alkoi sillä että Bamsen silmä kutitti ja raapi itselleen haavan joka ensin parani ja sitten paheni ja loppupelissä kyyneleritys loppui kun seinään. Nykyään tiedän kuitenkin mitä sitä vaivaa ja miten mun pitää hoitaa sitä. Jotenkin hassua ajatella että reilu kolmivuotias koira on saiarastanut keratokonjunktivitis siccaa ;)) kohta kaksi vuotta, ja yli puolet elämästään ollaan tiputeltu lääkettä kahdesti päivässä unohtamatta yhtään kerta!!!!! pari kertaa ollaan jo päästy peiton alle kun muistaa että Bamsen silmäsalva antamatta, ja eikun ylös taas  :). Sen verran kunnioitan Bamsea (ja tautia) että pokka ei riitä siihen että jättäisi väliin. Muistan edelleen elävästi miten kipeä Bamse oli ennenkun saimme sille oikean lääkityksen!

 

Vajaan kahden viikon kuluttua palaamme Capon kanssa viimeistä kertaa kehään, nuortenluokassa siis :(. Yhyy, minne on mun pentu hävinnyt. Tahtoisin niin pentunäyttelyihin, siellä oli aina mukavaa.. Nykyään kaikki on niin vakavaa, pakostakin. Ja kyllä itsekin myönnän että tavoitteet ovat nousseet vaikka yleensä mennään ilman odotuksia kehään ;) (varsinkin kun ollaan huomattu kovat vastustajat ;)).. Kyllä olisi kuitenkin kivaa saada ne puuttuvat sertit jossainvaiheessa, vaikka ei se nyt maailmaa kaada jos niitä ei tule. Ja jos ne tulisi.... niin mitä sitten??Mitä sitten keksittäisi? Mietinnässä onkin sitten se että missä debytoidaan avoimissa?? Mennäkö Turkuun vai eikö mennä? Ja jos ei mennä niin minne sitten? Fiksu ihminenhan odottaisi kesään asti eikä heittäisi rahojaan tuollaiseen paikkaan minne varmasti tulossa miljoona cavaa ;))).. No jatkamme pohdintojamme. Palataan joulukuussa ;))