Edellisestä päivityksestä on kulunut pariviikkoa. Siinä aikana olemme puuhailleet kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa. Lähinnä tavallista arkea mutta myöskin vähän muuta ohjelmaa. 

Bamse kävi tuossa huhtikuun viimeisinä päivinä poistattamassa hammaskiveä jota oli ihan kiitettävästi. Koko päivä meni siihen ja harmitti pikkumiehen kohtalo hampaiden kanssa ihan suunnattomasti. Loppu kuitenkin hyvin joten nyt skarpataan taas kerran hammashoidon kanssa.

 

 

 

Viime viikolla kävimme sitten kasvattajalla. Pojat pääsivät  tutustumaan kahteen pieneen prinsessaan ja Bamse kävi kuumana, kuten aina, jos paikalla on joko narttuja tai pentuja. Samalla kun pikkupennut sirutettiin ja tarkastettiin Capo sai 1 vuotisrokotukset. Kaikki hyvin.

 

 

Tänään oli sitten erkkarit vuorossa. 270 cavalieria oli ilmoitettu paikalle + ne kaikki muut jotka kävivät terveystarkastuksissa. Väkeä oli paikalla ihan kiitettävästi joten ahdasta oli noissa meidän erkkareissa. Bamse oli mukana tällä kertaa (siltä kuunneltiin sydän joka oli kunnossa.) Pojat huusi ja käyttäytyivät mielipuolisesti kun saavuimme näyttely paikalle. Tämä hullu käyttäytyminen, kun ovat yhdessä, on meillä uusi ongelma. En tiedä  onko se vaan tapa vai mikä juttu se oikein on koska samalla tavalla huudetaan jos esim lenkillä nähdään muita koiria mutta jos pojat ovat yksitellen niin käyttäytyivät paljon nätimmin. No sisään tultiin huutaen joten ei ollut mitään muuta vaihtoehtoja kun erottaa pojat toisistaan. Bamse joutui häkkiin toiselle  puolelle hallia ja minä olin Capon kanssa uros kehän laidalla. Tämä oli ainut mahdollinen ratkaisu, ennen kehää tarkoitan siis. Capo oli ensimmäistä kertaa nuortenluokassa, ja mielestäni Capo oli tosi vauva jos vertasi muihin. Esiintyminen oli huippusuoritus, siis jos vertaa mistä aloitettiin vajaa vuosi sitten. Capo kulki ja seisoi kun unelma. Saimme sitten punaisen nauhan ja mielestäni taas tosi hyvän arvostelun joka löytyy tästä . Kehän jälkeen teimme ison virheen, kävimme hakemassa Bamsen häkistä ja taas alkoi meidän poikien hysteerinen käyttäytyminen. Suuntasimme kohti terveys tarkkeja jossa vaiheessa Capo jo jodlasi niin paljon kun pikkumiehestä ääntä lähti. Sydänkuuntelusta ei tullut mitään kun se oli niin ylikierroksilla, tai olisi tullut epävarma lausunto joten jätettiin se tällä erää pois. Capon sydäntähän kuunneltiin viimeksi torstaina, eli toissapäivänä, kun rokotettiin jolloin siinä ei ollut mitään ja ennen sitä reilu kuukausi sitten eikä silloinkaan kuultu mitään ylimääräistä. Menemme uudestaan kohtapuolin  sydänkuunteluun koska itse en ymmärrä/hyväksy epävarmaa löydöstä, joko siinä on vika tai sitten ei. Polvet ja silmät olivat ok. Kuten Bamsen sydän. Laitan alle pari kuvaa tämän päivän kuva sadosta.