Heinäkuu lähenee loppuaan ja samalla on omistajan loma loppu. Tämä kesä on mennyt nopeasti, enkä voi edes kehuskella että olisimme olleet aktiivisesti näyttelyissä eikä myöskän mökillä. Molemmilla 'isoilla tytöillä' on ollut vuoronperään juoksut, mitkä kieltämättä on aika sitovaa jos talossa on leikkaamaton uros (kuten meillä on). Johan järkikin sanoo että ei voi pieneen tilaan laittaa turvallisesti juoksunarttua ja urosta, joten senkin takia olemme olleet pääsääntööisesti kotona. Toiveessa olisi vielä käydä Capon kanssa näyttelyssä, joten sen takia en ole leikkauttanut sitä vielä. Ei ole monta kuukautta ennenkun poika on vetsuissa.

Rakas Vickamme täytti 24.7 kolme vuotta, onnea rakas prinsessa. Vickan on nyt selkeästi aikuistunut. Ainoastaan lenkille lähdöt aiheuttaa jonkin sorttisen villiintymiskohtauksen.

P7100166%20%283%29.jpg

Windy vuorostaan täytti 26.7 6kk, siis puoli vuotta! Kyllä aika menee nopsaa, vaikka tuntuu että se on aina ollut täällä. Olemme tyttöjen kanssa käyneet FunClubin näyttely treeneissä heinäkuun aikana, tiistaisin. Tarkoitus on hieman aktivoitua tässä syksyllä koskien näyttelyitä.

Windy debytoi viime viikonloppuna Tampereen pentunäyttelyssä osallistumalla ensimmäistä kertaa ever 5-7kk luokkaan. Tuomarina toimi Tarmo Viirtelä. Pentuja oli ilmoitettu 9kpl josta 5 oli Windyn luokassa. Itseäni jännitti Windyn esiintyminen koska Windy on villein meidän kaikista koirista enkä tiennyt mitä esiintymisestä oikein tulee. No pelkoni oli aivan turha, Windy esiintyi mallikelpoisesti tyttären luotsaamana ja voitti luokkansa ja hänestä tuli PNP 1 KP:llä. Päivän tulos oli VSP -pentu , joten emme voi olla muuta kun hyvvin iloisia! Tämä on kiva alku, ensimmäiselle omalle kasvatilleni. Arvostelussa arvostan eniten viimeistä lausetta, voi meidän reipasta pentua

"Sievä pää& ilme. Purenta ok. Kaunis ylälinja, riittävä eturinta, Vahva runko & takaosa. Hyvä karva. Hieman jyrkkä lantio, hyvä häntä, vetävä liike. Reipas käytös"

Alla näyttelyssä kuvattuja kuvia

IMG_3841.jpg

IMG_3859.jpg

P7230015.jpg

 

Ja sitten kuvia koko laumasta

P7100171%20%282%29.jpg

Bamse ja Capo

P7100161%20%282%29.jpg

Windy, Molly ja Vicky