Näyttelykesä oli meidän osalta hyvin lyhyt ja ytimekäs. Jasmine (Heartman´s Princess Jasmine) ehtikin osallistua kolmeen näyttelyyn vaikka ensin vaikutti siltä että pentu ei pääse pentukehiin ollenkaan kiitos Covid-19. Jassu sai kaikista hienon arvostelun ja olikin kaikissa kolmessa ROP pentu. Hienointa tuntuu omistajan mielestä kuitenin se että Jassu on niin helppo pentunen viedä kehiin ja osaa tosi kauniisti esiintyä. Toivon että hänestä kasvaa itselleni harrastuskaveri <3 . Jasminen lisäksi Belle (Blenmarin Heart of Gold) osallistui myös Porvoon näyttelyyn pari viikkoa sitten tuloksena NUK 4 eh. Belle ei oikein lämpene näyttelytouhuun, mikä näkyy esiintymisessä eikä sikäli pääse loistamaan. Annetaan Bellen vähän saada ikää lisää niin katsotaan jos sitten lämpenee vanhempana. 

Porvoon näyttelyssä Jasmine tapasi myös iso iso mumminsa Eevin (Laritin Cheyenne Aisha) joka 15 vuotiaana edellen  terveenä kiertää kehiä. Tämä on kyllä harvinaista rodussa kun rodussa. Eevi on siis meidän Vickanin mummi ja Windyn isomummi ja olen todella iloinen että minulla on täällä kotona teräsmummon jälkeläisiä <3 

Heartmansin pentusuunnitelmat etenee pikkuhiljaa ja tämän hetken tilanteen mukaan ajatuksissa vielä astuttaa Windyn (Heartmans Moon Princess) syksyn aikana. Uros tulee olemaan yksivärinen. Toivotaan että ei tule mutkia matkaan. 

Alla kuvat Bellestä ja Jasminesta sekä Jasminesta ja teräsmummo Eevistä. 

Eevi%20ja%20JAsmine.jpg

Jasmine 8,5kk ja iso iso mummo Eevi 15 vuotta

 

belle%20o%20jassu.jpg

Jasmine ja Belle :)