Syksy on jo saapunut, ja samalla olemme viettäneet Bamsen 8vuotis synttäreitä! Meillä on nyt oikeas veteraani talossamme, ja tästä olemme iloisia. Bamsella on kaikki hyvin, iloisesti metsästää lentäviä lehtejä (ja oravia) ja on oikein pirteä poika. Vielä reilu vuosi niin meillä on kaksi vetskua perheessämme.

Meidän porukka lopetti näyttelykesän Porvoon KR näyttelyssä noin kuukausi takaperin. Ennen sitä oli Vantaan KR johon osallistui Molly ja Vickan. Molly sai tästä näyttelystä upean juuri Mollya kuvaaavan arvostelun, jossa kehuttiin mm sen liikettä ja rakennetta, mutta valitettavasti Mollylla edelleen niukka alapurenta joka alensi tulosta Eristä H:n. Arvostelu oli kuitenkin sen verran upea että ei edes harmittanut. Nyt jäämme sitten odottamaan että josko purenta vielä kehittyisi. Vickan vuorostaan osallistui ensimmäistä kertaa avoimenluokkaan, saaden erinomaisen.

Porvoon KR näyttelyyn osallistui vuorostaan Capo 6,5v valioluokkaan ollen VAL eri 4 ,  iloisesti ja tuomarin mukaan 'terhakkaasti ja jämäkkäästi ja hienolla asenteella'. Ai että kun se tykkää olla kehässä :) . Vickan esiintyi myöskin oikein kivasti ja vihdoin sai arvoisensa palkintopaikan, PN 3 Vara-sertillä :) . Nyt Vickankin jää näyttelytauolle, tosin tämä vuosi muutenkin ollut näyttelyiden suhteen kovin kovin rauhallinen. Capo ehkä pääsee vielä Jyväskylän erkkariin, joskin se on epävarmaa.

Eilen käytiin tyttöjen kanssa rokotuksilla ja samalla otettiin molemmille viralliset sydänkuuntelut, sekä katsottiin myös Mollyn polvet. Kunnossa kaikki oli, ja tästä ollaan iloisia :) !

Syksy on tuonut mukaansa kaikenlaista kivaa ja uutta ja lisää on tiedossa! Laitan vielä parit kuvat meidän poppoosta

bamse.jpg

Bamse veteraani mökillä

P8090350.jpg

Capo :) 

P9130394.jpg

Vickan ja Varaserti :)

moppa.jpg

Molly <3