Alkuvuosi on ollut meille ihmisille yhtä sairastelua . Valitettavasti koiratkin ovat joutuneet kärsimään siitä siinä mielessä että meidän lenkit ovat lyhentyneet huomattavasti. Aikaisemmin käveltiin aamulla vähintään 40 min lenkki mutta nyt ehkä 20min. Kovat pakkaset ovat myös olleet riesana, Bamsen silmä kun on niin herkkä kylmälle tuulelle. Muuten silmä onkin ollut ihmeen hyvässä kunnossa , ehkä juuri lyhentyneiden lenkkien takia... hmm.. ehkä koirat eivät kuitenkaan olekaan kärsineet . No se siitä.

Caponen on nyt iso poika, turkkia onkin ihan kunnolla hapsuineen päivineen . Häntäkin on jo ihan cavalierin hännän näköinen ehkä hieman saisi tuuheutua. Capon kanssa minulla on mennyt hermot viimeaikoina . Poika on ruvennut vetämään lenkillä ihan suunnattomasi eikä kuule ollenkaan mitä yritän sille sanoa. Muistinkin sitten että kun Bamse oli nuori meillä oli valjaat käytössä sille ja huomasimme silloin Bamsen kohdalla että jos välillä vaihtelee pannan ja valjaan välillä vetääminen vähentyy . koira niinkuin hämmästyy kun remmit kiristyy eri kohtaa kun tavallista. Kaivoin Bamsen Y-valjaat kassista , Capo ei ole ikinä käyttänyt muuta kun tavallista pantaa. Hämmästyin kun jouduin säätää valjaat ihan kunnolla, ne eivät sopineet noin vaan Capolle. Capolla on paljon enemmän rintaa kun Bamsella ja ilmeisesti massaa ylipäätänsä koska aikalailla jouduin säätää jotta se sopisi Capolle.. Ihme kyllä tämä "klassinen temppu" toimi taas, Capo ei vedä ollenkaan lenkillä. Tiedän kyllä että tämä ratkaisu on vaan väliaikianen mutta sitten kun se tottuu valjaisiin vaihdan taas pantaan jne..  

Kävin myös nyt sitten ilmoittamaan Capon tämän vuoden ensimmäiseen näyttelyyn . Eli uusinta debyytti on Lahti KV huhtikuussa. Pitkään mietin mihin luokkaan ilmoittaisin. Iänsä puolesta olisi jopa kolme vaihtoehtoa. juttelin myös ystäväni ja kasvattajan kanssa tästä isosta ongelmasta (he, he  ). Ja vaikka Capo on aika valmis fyysisesti niin henkisesti se on ihan pikkupentu, eli junnuluokkaan pääsee tämä poikka loikkimaan vielä. Sen jälkeen mietitään siirtoa nuoriin. Tavoitteena meillä on hyvä, rauhallinen ja luotettava esiintyminen, ei muuta. Mielellään ok:lla arvostelulla. jatko näyttelyt on meillä ihan auki. Erkkari- ehkä , riippuu monesta asiasta??? sitten mietinnässä hamina tai järvenpää, kotka tai helsinki...?? en tiedä vielä yhtään. Ajatus on että olisi max yhdet näyttelyt per kuukausi. Mutta siihen on vielä aikaa. Nyt odotellaan kevättä ja uuden kesäkauden alkamista . Koiratkin varmasti ilahtuuvat sitten kun pääsevät taas saareen mökille, jos nyt lumi on sulannut ennen juhannusta

Jokunen viikko sitten ostin uuden kameran . Vanhassa ei) ollut oikeastaan mitään vikaa mutta haluisimme sellaisen jolla voi kuvata myös liikkuvia esineitä ilman että kuvista tulee suttuisia. Myöskin isompi zoomi tässä uudessa kamerassa on. Kiva, nyt sitten harjoitellaan valokuvaamista. Laitan alle sitten uuden kameran tuotantoa.