Otsikko kertokoot kaiken . Eli lomalla ollaan ihan kaikesta, aivan ihanaa. Ollaan oltu poikien kanssa mökillä koko viimeviikon mutta tällä hetkellä ollaan kaupungissa järjestämässä ihmislasten synttäreitä. Lämmintä on ja sen kyllä huomaa, pojilla on niin kuuma. Vesi kulhoa täytetään jatkuvasti ja läähätystä kuuluu. Tarkoitus onkin viettää lomaa eikä meillä ole edes koiranäyttelyitä tiedossa kun vasta viimeisenä lomapäivänä

Viimeviikko alkoi kuitenkin hieman ikävästi . Olimme olleet edellisenä viikonloppuna mökillä ja tulimme vaan kaupunkiin hoitamaan pari asiaa maanantaina. Kun palasimme neljän tunnin kuluttua Capolla oli silmä ihan ummessa. Luomet oli turvonneet sinä aikana ihan kunnolla, no eikun eläinlääkärille joka määräsi antibiotti-tippoja silmään. Mitään haavaa tms  ei löydetty mutta kyyneleritys oli normaali!!!! Voin rehellisesti sanoa että oli mielessä kävi Bamsen silmä-historiaa joten pikkasen hermostuin. Kauluria pistin pojalle samantien ja tippoja tiputin tunnollisesti. Lähdimme uudestaan mökille. Silmä rähmi ja tippojen yhteydessä kyyneliä erittyi reilusti.... silloin muistin että olin aikoinaan Bamsen kanssa todennut että tipat on huonoja ja silmä voide on paljon parempi. Voide ei kirvele eikä valu ulos samantien vaan jää pinnalle. Laitoin miehen soittamaan eläinlääkärille jos sen voisi vaihtaa, no eihän se noin vaan käynyt vaan meidän piti tulla näytille. Edelleen ei löytynyt mitään silmästä mutta sain kuin sainkin silmävoiteen tilalle. Alle vuorokauden sisällä silmä oli jo paljon paremman näköinen ja parin päivän päästä "kuin uusi". Eli ihan vinkkinä kaikille ja itselleni muistutukseksi: älkää huoliko silmä tippoja tippoina vaan pyytäkää lääkettä voidemuodossa ! . Mikä siinä silmässä loppupelissä oli kukaan ei tiedä, ehkä hyönteinen pistänyt ehkä pölyn aiheuttama tms. Nyt kuitenkin peukkuteltava että ei uusi!

Bamsella on kaikki hyvin. poika metsästää oravia, siiliä yms mitä vaan pystyy jahtaamaan . Mökillä onneksi pysyy omalla "pihalla" eikä lähde seikkailemaan, toki me ihmiset vahdimme silmätarkkana kun ikinä ei voi tietää mitä vaaroja vaanii pikkuista ( ts. käärmeitä jne). Mökillä on myös tosi haauska bongata kaloja, Bamse on niin kiinnostunut kaloista vähän jännittää mutta niitä on aina pakko käydä tervehtimässä., Capoa ei vois kalat vähempää kiinnostaa

Capon kanssa käytiin eilen nly-harkoissa pitkästä aikaa. Edellisessä nly:ssä meidän esiintyminen oli sanonko mistä, joten ajattelin että meidän ON pakko käydä treeneissä- loistavasti meni.. nyt vaan peukutellaan että mustiainen muistaa seuraavassa näyttelyssä miten kuuluu käyttäytyä kehässä .

Kuvia olen aika vähän ottanut mutta n 90% kaikista koirakuvista on Bamsesta koska siitä saa niin nättejä kuvia, Caposta yleensä vain häntä tai selkä .

 

"Bamse ja kalat"

 

"kato hauki"

 

Bamse tänään pihalla

Capo ja narunalle (muut nallet on syöty)

... niin ja hieman katkerana edellisestä arvostelusta : "vaaleat ja ulkonevat silmät... MISSÄ??

 

"heitä pallo"

 

"mun nalle, mun"

 

"olen Bamse suuri saalistaja"