Täällä kaikki hyvin, tai ainakin melkein. Harmittavan tapahtuman takia Capo on tällä hetkellä antibiootti kuurilla ja sillä on purema haava korvassa.  Syyksi voi lyhyesti sanoa narttu, Capo joka kävi kuumana ja alistamistilanne joka meni liian pitkälle. Enemmän en jaksa aiheesta kirjoittaa koska koko tapahtuma oli erittäin harmillinen ja ihmisille yllättävä joten sitä nyt sitten sulatellaan kaikessa rauhassa ja muistetaan jatkossa että koirat on koiria ja tilanteita voi tulla ihan yllättäen.  On ehkä syytä ennakoida mahdolliset vaaratilanteet etukäteen (huom "syyllinen" ei ole Bamse).

No episoodin takia Capolla on nyt sitten osittain ajettu korva. Eli korva karvaahan jouduttiin ajaa jotta saataisi haavaa esille ja verenvuotoa loppumaan. Onneksi mustiaisella on karvaa vaikka muillekin jakaa joten ei nyt ihan pistä silmään. Varoaikaa piti myös selvitellä kun vuoden ensimmäinen näyttely on kuukauden päästä. No näyttelythän ei ole tärkeitä sinäänsä, tärkeämpää on se että Capo voi hyvin. Olenkin nyt pohtinut ja pohtinut minne mennään kesällä. Itsehan teen vuorotyötä joten ihan yksinkertaista näyttelyissä käyminen ei ole. Sitäpaitsi kesäisin ollaan taas mökillä, saaressa, joten on paljon seikkoja mitä pitää miettiä ja suunnitella. Capohan itse valitsisi mökkeily näyttelyiden sijasta.

Mielenkiintosta tulee olemaan mitä Caposta nyt sanotaan. Omasta mielestä kroppa on hyvällä mallillaan ( rintaa, massaa ja karvaa) mutta pää pitäisi vielä kehittyä urosmaisemmaksi. Tämähän on oma mielipiteeni, eli ihan maallikon höpinää. Nyt sitten mietin laitanko Capon vielä/ uudestaan junnuluokkaan vai siirränkö pysyvästi nuortenluokkaan.... Päivitin samalla kalenteriin mahdolliset menot ------->

Bamsella kaikki hyvin. Muistin äsken että pitäisi tilata sille silmälääkäri kontrolli koska kohta on kulunut vuosi viimeisestä käynnistä!!!!