Pitkästä aikaa taas linjoilla. Vuodatuksella on ollut isoja ongelmia ja sen takia en ole päässyt "vuotamaan" kuulumisia cheeky. Samalla on hävinnyt vanhoista postauksista kaikki kuvat, valitettavasi crying.

Kesän aikana ollaan osittain oltu mökillä, osittain kotona ja pojat oli synnyinkodissa hoidossa 4 päivää kun ihmiset reissasi Suomessa.
Ollaan käyty yksittäisissä näyttelyissä pitkin kesää. Kesäkuussa oltiin Kotkassa, mikä floppasi totaalisesti. Capo kävi kierroksilla, eikä esiintynyt kunnolla, piti kieltä hampujen välsissä niin että tuomari ei saanut katsottua purentaa kunnolla. Lisäksi käveli kahdella jalalla joten olin jo varma että olisimme saaneet evan tai hylsyn mutta saatiin sentään EH. Hani taas rupesi yllättäen ontumaan, ja sai sitten EVA:n- kotona löytyi anturasta haava. Eli näyttelyalueella satuttanut itseään.

Heinäkuun alussa oltiin Karjaan näyttelyssä joka oli onnistuneempi reissu. Capo loppupelissä AVK 2 vara-sert ja Hani JUK 3 SA. TYttäreni esitti ERI:n arvoisesti Hanin "pikkusiskoa".

Viimeviikonloppuna suuntana oli Cavalier Kesäpäivät ja Open Show. Paikalla myös Capon kolme tytärtä Ruusu, Oona ja Hani. Isä-pappa oli hienosti AVK 1 ja PU2 ja tyttäretkin hienosti JUK 1 (+PN 4)- JUK 2 ja yhdessä kaikki kolme voittivat kasvattajaluokan, eli ROP kasvattaja Bombattaren. Tyttöjä oli kivaa nähdä, olivat kaikki kun samasta puusta veistettyjä ja todella tasaisia.

Ilman sairauttakaan ei olla selvitty, ja kuka muu kun meidän Bamse on ollut se joka on ollut pikkuvaivoja. Hiiva korvissa ja suupielissä (joita olen saanut hoidettu kotikonstein) sekä viimeisin oli viikkositten tapahtunut anaalirauhasen tulehdus. Eli tällähetkellä on nyt antibioottikuurilla. Kunhan nyt tulehdukset on hoidettu ja syksy saapunut koitan saada sen ajan sydän ultraan. Bamsella on nimittäin lievä sivuääni joka nyt useampi eläinlääkäri kuullut. Onneksi ei ole oireita, mutta haluaisin kyllä tietää ja nähdä missä mennään sen suhteen.

Syksylle olen myös näyttely ilmoja pistänyt, Capoa nähdään näillänäkymin Heinolassa, Kaivarissa, Helsingin syysnäyttelyssä sekä kotiareenalla-Porvoossa. Loppuvuodelle ei ole mitään vielä laittettu, katsotaan sitten lähempänä. Pentukuume jyllää, mutta sitä yritetään vielä selättää.... mutta ehkä ensivuonna sitten.
Vuodatus ei anna laittaa kuvia, mutta kotisivuilta löytää esim Uutisista.