"Kummityttöni" mäyräkoira prinsessat naapurissa täyttivät eilen 1 viikko . Vaikka olenkin jo monta kertaa käynyt niitä katsomassa tuntuu että ne kasvaa ihan järkyttävän nopeasti. Kaikki neljä ovat jo tuplanneet syntymäpainonsa ja ovat ihan terhakkoja pikku-makkaroita. On ihanaa saada seurata niiten kasvua näin läheltä.

Viikon päästä on myös Fridan ja Capon pentujen määrä syntyä. Voi kun toivon että kaikki menee hyvin. Pentukuume kun itsellään vaan kasvaa sen mukaan kun pikkupentuja on lähellä .

Toukokuu tulee muutenkin olemaan jännä kuukausi koska kahden viikon päästä meidän on tarkoitus debytoida ulkomailla . Eli Capo osallistuu Viron erikoisnäyttelyyn. Voin kertoa että itseään jännittää suunnattomasti! Enkä tarkoita mahdollista sijoitusta tms, vaan ihan miten Capo pärjää reissu koirana ja miten itsekin jaksaa koska rankkaa tulee olemaan, sekä matkustelu että itse näyttely päivä! Tarviiko sanoa että ei ole mitään kunnianhimoisia tavoitteita enkä kyllä odota mitään kotiin vietävää, mutta olisihan se kiva arvostelu ihan nice .

Loppukuulle onkin sitten vielä ainakin yksi kotimaan näyttelykin tulossa, kun Helsingin ryhmiksen myötä palataan vinttikoira keskukseen, missä ollaan aina viihdytty hyvin .

Toivottavasti seuraavalla kerralla palaan hyvien uutisten merkeissä, peukkutelkaa

 

 

[[split]]