Edellisestä merkinnästä on kulunut jo melkein kuukausi ja kaikenlaista ollaankin puuhasteltu. Pojat kävivät eläinlääkärissä rokotuksilla jokunen viikko sitten ja Capolla kaikki hyvin, sydän on vahva ja muutenkin hyvässä kunnossa tämä meidän mustiainen mutta Bamsen hampaat aiheuttaa nyt toimeenpidettä. Bamsen sydämmessä kuuluikin mahdollisesti jotain ylimääräistä joten kun hampaat on kunnossa ajattelin viedä pojan ihan sydänlääkärille. Bamse aristaa myös kylkiä tai selkää joten huoli on kova pikkuisen kanssa. Huomenna lähteekin jo hampaita joten pakko pitää peukkuja <3 .

Capon ja Fridan pentuset täytti 16.5 vuoden, onnea heille kaikille. Olen todella iloinen että kaikki 8 pentua voivat hyvin ja että heillä kaikilla on hyvät kodit <3

 Meillä lähti myös näyttely treenit käyntiin ja ollaankin tavattu noin kerran viikossa. Meitä on ollut ihan kiva määrä ja ylpeänä kerronkin että treenajille on irronnut sekä ROP että VSP- pentu pokaalit sekä jo virallisissa oleville SA:ta :). Vähänkö olen "vetäjänä" ylpeä meidän jengistä ;). Valitettavasti en pysty omia koiria treenaamaan samalla, mutta Capo kyllä osaa jo kuviot joten ei siinä mittään :P. Ihan mielelläni ja vapaehtoisesti tätä teen, harjaannun itsekin katsomaan koiria samalla.

Eilen palasimme ulkonäyttely kauteen. Paikka oli Riihimäki RN. Paiksta tykkäsin kyllä, tila oli ja rento meininki. Ollaan Hanin mamman kanssa ostettu pinkki näyttelyteltta kimppaan ja hyvälle vaikuttaa. Tuomarina toimi uusi tuttavuus Latviasta joka käsitteli sekä koiria että omistajia kovin nätisti- tykkäsin. Capo esiintyi hyvin (ja mammkin jotenkuten). Harmikseni huomasin vaan että poika saanut hivenen lisää läskiä kun se toukokuun alussa oli melkein jo laiha. No oma vika, Capo sai kuitenkin ERIn mutta sijoitusta ei irronnut. Hani oli nyt toisen kerran virallisissa mukana ja esiintyi mammansa kanssa kauniisti, ainut mikä puuttui oli hännän heilutus. Lopputulos JUN ERI 3 SA <3 hyvä tytöt! Tästä onkin nyt hyvä jatkaa. Reissukamumme (Hanin "sisko") nappasi pennuissa ROP-pokaalin sekä osa "telttakamuistamme" saikin SA:n joten tyytyväisiä ollaan :). Hanin ja Capon arvostelut löytyy kotisivuilta.

Siinä aikaa kun nämä nuppuset pyöri kehässä Bamse vietti laatuaikaa mökillä, mikä on sen lempi paikka maailmassa. Kohta me muutkin päästään sinne :)