Blogi on elänyt taass hiljaiseloa vaikka paljon on tapahtunutkin kesän aikana.

Toukokuussa Capo (FI CH Pilliwink´s Lucky man in me) 11,5 vuotta kävi sydänkontrollissa. Capolla ollut jonkin aikaa jo sivuääni mutta viime syksynä tilanne huonontui ja lääkitystä aloitettiin. Toukokuussa kävimme kontrollissa ja tilanne kyllä edennyt. Tehtiin lääkemuutoksia joista näyttäisi olevan hyötyä. Huomasimme myös kesän aikana että kivekseen tullut kasvain. Eli päivä kerralla mennään. Toistaiseksi Capo nauttii elämästä ja on oma iloinen itsensä. 

Kesäkuussa Molly (Royalwood´s Stella Polaris) täytti 6 vuotta. Mollylla on ollut kaikki hyvin. 

Heinäkuussa Vickan (Höwelinan Quun Tytär) täytti 7 vuotta. Lisäksi Vickan sairastui kohtutulehdukseen mitä leikattiin, sekä sen jälkeen komplikaationa kohdunkaulan pätkä joka oli jäänyt tulehtui. Toipuminen on ollut hidasta ja tilanne on ollut huolestuttava, mutta nyt toivotaan että ollaan voiton puolella.

Elokuussa Windy (Heartman´s Moon Princess) ja Belle (Blenmarin Heart of Gold) kävi virallisissa tarkeissa. Windylla on sydän kunnossa ja silmissä sarveiskalvon dystrofia, ns. harmittomat kolesterolikiteet. Nämä kolesteroliläikät on harmittomia eläinlääkärin mukaan ja johtuu ruuasta. Bellellä todettiin sydän kunnossa, polvet 0/0 sekä terveet silmät. 

Pikkuinen Jasmine (Heartman's Princess Jasmine) on elokuussa käynyt näyttelytreeneissä ja osallistunut viime viikonloppuna ensimmäiseen pentunäyttelyyn. Tuloksena ROP pentu hienon arvostelun kera. 

Loppuvuoden pentusuunnitelmat on vielä auki. Windy oli loistava emo vaikka pentue sinänsä oli epäonninen. 

Capo.jpg

Capo <3 

molly27.6.jpg

Molly syntymäpäivänä

Vickan8_20.jpg

Vicky toipilaana

windyBelle.jpg

Windy ja Belle terveystarkastuksien jälkeen

bettan.jpg

Belle kulta

jassu15.8.jpg

Jasmine 7,5kk Tuomarinkartanossa 15.8 ROP-pentu

jassu7%2C5kk.jpg

Jasmine näyttelyharkoissa