nyt ei ole enää monta päivää tätä vuotta jäljellä joten ajattelin kirjoittaa pari sanaa tästä vuodesta.

Alkuvuosi alkoi Bamsen ja mun rally-toko kurssilla. Bamsen kanssa on aina kiva tehdä temppuja kun poika on niin iloinen, innokas ja fiksu! Se tykkää kaikesta tuollaisesta ja nauttii kun saa olla itse mamman kanssa jossain. Valitettavasti itselläni ole mahdollista harrastaa mitään säännöllisesti, ihan vuorotyön ja perhe-elämän vuoksi. Toki omakis iloksi silloin kun sopii.

Alkuvuodesta osallistuin myös kasvattajan jatkokurssiin jonka suoritin hyväksytysti ja siitä innostumana laitoin kennelnimi anomuksen vetämään.

Kevään aikana tapahtui myös Capon elämässä jotain uutta ja jännittävää, se koki ensimmäisen "rakkauden", tai sallitun sellaisen. Astutus tapahtui helposti ja pennut syntyi toukokuussa kun 8 pikkupentua jotka edusti kaikkia neljää väriä näki päivänvalon. Tuo tapahtuma oli myös ihmis mammalle tärkeä tapahtuma.

Kesän aikana saatiin laajennetuun laumaamme vahvistusta kun Capon Hani tytär muutti naapuristoon. Hani on siis sijoituksessa mutta katsotaan miten Hani tuosta nyt kehittyy ennenkun mennään asioiden edellä sen asian suhteen.

Alkusyksystä sain sitten kennelnimen Heartman´s vahvisetettu. Nimi juontaa juurensa meidän pikkupoikien virallisiin nimiin; Bamse- Pilliwink´s HEART-Rocker ja Capo- Pilliwink´s Lucky MAN in me :). Olen iloinen ja ylpeä nimestä vaikka voi olla että se oli "turha" hankinta.

Molemmat pojat ovat saaneet olla suht terveitä koko vuoden :). Bamsella on kuivasilmäisyys, se on ja tulee aina olemaan, mutta ollaan pärjätty lääkityksellä ja kop-kop vuositarkastus on riittänyt. Bamsella tuli kertatapahtumana jonkin sorttinen allerginen reaktio joka oli raju, todennäköisesti oli ampiaisen aiheuttama. Capo on saanut olla ihan terve (kop, kop), ollaan todella kiitollisia siitä! 

Sain myös tänään tietää että Bamsen isä (Capon iso-isä) 7,5vuotias Kami on magneettikuvattu SM varalta ja tulos oli hyvä A-1,5mm, ei keskikorvan tulehdusta eikä aivokammion laajentumaa :). Siitäkin olen todella iloinen! Nyt Capolla on isovanhemmista 3/4 osaa kuvattuja ja tähän asti kaikki A, MUTTA tiedänhän minä että ei ne millit (tai millittömyydet) periydy.

Meinasin unohtaa mainita Capon näyttelyistä. Eli Capo on osallistunut yli 10 näyttelyyn josta saanut kaikista paitsi yhdestä erinomaisen, noin jokatoisessa on sijoittunut luokassa ja palkittu myös SA:lla. Serti saldo jäi nollalle mutta Capon upea avoimenluokan luokkavoitto erikoisnäyttelyssä lohduttaa mukavasti :).

Ensivuodelle emme ole tehneet suurempia suunnitelmia, katsotaan vähän mitä tässä keksitään ja mitä kohtalo tuo tullessaan- toivottavasti kaikkea kivaa ja paljon onnea, sekä terveydessä, rakkaudessa ja kaikessa muussa ;)

Hyvää Uuttavuotta!