Blogi on elänyt hiljaiseloa koko syksy. Itselläni ollut kiire sekä työ että opiskelurintamalla. Koirien kanssa kaikki ollut hyvin, vaikka olemmekin eläneet koirarintamalla hiljaiseloa.

Bamse täytti syyskuussa kokonaiset 9 vuotta- meidän esikoinen. Bamse on voinut ihan hyvin, ja jaksaa lenkkeillä ja leikkiä kuten tähänkin asti. Korvatulehduksia sillä on ollut viime vuoden aikana pari kappaletta, ihmetellään mistä johtuu. Muuten tosiaankin kaikki hyvin. 

Sydänultrassa käytiin molempien poikien kanssa syyskuussa. Bamsellahan todettiin sivuääni jo viisivuotiaana jolloin ultrattiin ensimmäinen kerta, siihen verrattuna tilanne ennalla. Eli tosi hyviä uutisia. Capolla (kohta 8v) on ollut on-off sivuääni ja ultrattiin reilu vuosi sitten, silloin ei näkynyt vielä muutoksia joten jäimme vaan seuraamaan tilannetta. Nyt syksyllä ultrattiin uudestaan mutta nyt läppämuutoksia olikin havaittavissa. Kumpikaan ei oireile eikä tarvitse lääkitystä joten vaikka harmittaakin niin ei vaikuta meidän arkeen millään tavalla, vaan seurataan tilannetta rauhassa. 

Tytöillä on kaikki hyvin. Kaikki kolme kävi syyskuussa näyttelyssä, oli isojen tyttöjen ensimmäinen ja viimeinen näyttely vuodelle 2016 (arvostelut löytyvät kotisivuilla). Windy on käynyt syksyn ainaka pentunäyttelyissä ja korkkasi myös viralliset kehät Jyväskylän erikoisnäyttelyssä sekä kv:ssa. Erinoimaiseksi on prinsessamme nyt virallisestikin todettu :) .

Ensi viikonloppuna menemme Windyn kanssa messariin, ja sitten on tämä näyttelyvuosi paketissa. Tammikuussa Capo täyttää 8 vuonna ja jos kaikki on hyvin, aijotaan kyllä mennä sen kanssa vetskuihin. Myös Vickan olisi kiva viedä kehiin, nyt kun karva on kasvanut pennun jälkeen takaisin, mutta katsotaan milloin. 

Pentusuunnitelmat on meillä tällä hetkellä jäissä. Omistajalla on nyt niin monta rautaa tulessa, että on parempi jättää vähän myöhemmäksi. Aikaisintaan ensi syksynä, voisi olla sopiva aika. 

P9280383%20%282%29.jpg

Bamse 9v

PB200026%20%282%29.jpg

Capo kohta 8v, ja turkki kunnossa vetskukehiä ajatellen :) 

P9250307%20%283%29.jpg

Kaunis Vickan 

P9250315.jpg

Molly kaunokainen 

windy.jpg

Windy-pikkuinen - Kuva Kati Holm