Kuten aikaisemmin kirjoitin niin aloittimme Bamsen kanssa rally-toko kurssin. Yhteensä kurssikertoja on kuusi josta puolet on jo käyty. En tiedä tykkäänkö vai enkö tykkää- ihan suoraan sanottuna. Ehkä ohjaaja ei lue näitä höpinöitä joten voin varmaan kirjoittaa että ohjaajan tyyli vetää kurssia ei ole minuun makuun. Mielestäni esittää kaiken tosi kuivan oloisesti ja jotenkin koen että on liian pikkutarkka . Minä luulin että harrastus olisi hauska mutta rehellisesti sanottuna  tämän kurssin perusteella on tosi kuivaa ja totista touhua, ja pilkun viilamista. Heti ensimmäisenä kerralla ohjaaja teki meille radan- siis aivan heti ilman mitään enempää ”avausta” ja esilämmintää. Tätä sitten tehdään joka ikinen kerta, eli ohjaaja tekee radan ja selittää nopeasti miten koiran kuuluisi mennä ja sitten mennään jo yksi kerralla radan läpi. En oikeasti tiedä mikä on kurssin tavoite, tällähetkellä tunne on että kuivaa ja totista on koko rally-toko.

 Bamsehan on fiksu ja innokas koira, eli niistä ei ole puutetta. Eilen sain tunteen että Bamse tarvitsee harrastuksen missä olisi enemmän vauhtia ja missä ei viilata pilkkua. Bamse innostuu kaikesta tällaisesta paljon ja kun innostuu käyttää ääntä. Ratoja mennään ihan RALLY vauhdilla (kaikki muut menee rauhallisesti ja hiljaa) mutta me mennään haukkuen ja huutaen ja kaikenlisäksi tosi lujaa! Jos yhtään jään itse miettimään niin Bamse alkaa komentaa: ”mitä nyt, mitä nyt- mennään jo, mennään jo” eli en ole itse tarpeeksi nopea.

Eli näillä näkymin tää oli nyt sitten tässä! kyllä me kurssin loppuun käydä mutta hieman pettynyt olen- eli taisi odotukset olla kerrankin liian korkealla, yleensähän mennään aina haasteisiin ilman minkään sorttisia odotuksia- ja nähtävästi sellainen kannattaa.