Nyt ollaan taas puuhasteltu vähän sitä sun tätä enkä tiedä mistä aloittaa….

Rally-tokosta ja sen tuomasta pettymyydestä kirjoittelin viimeksi joten ehkä on hyvä jatkaa siitä. Jätettiin viimeviikko väliin, oma väsymys jne painoi enemmän. Eilen oli sitten meidän viimeinen kerta, eli ihan koska kurssi loppui. Onneksi se kuitenkin loppui ihan mukavalla mielellä, meitä oli vain kolme koirakkoa paikalla joten saatiin ”toimia” eikä tarvittu odottaa pitkään toistojen välissä. Bamse meni hyvin, oli rauhallisempi kun aikaisemmin ja koin että saatiin enemmän irti kun edellisistä kerroista. Ehkä menen katsomaan kun maaliskuussa (?) kilpailevat Porvoossa. Eikä ole täysin pois suljettu harrastus Bamselle ja minulle.

 

Viime viikonloppu vietin mielenkiintoisten luennoiden sekä mukavien ihmisten parissa. Aihe oli kasvattajan jatko kurssi jonka järjesti Helsingin kennelpiiri. Melkein tasan vuosisitten osallistuin kasvattajan peruskurssiin ja nyt vuorossa oli siis jatkokurssi. Hetken aikaan jäin miettimään että onko järkeä käydä kasvattajan jatkokurssia vaikka kotona ei ole narttuakaan! Ajattelin kuitenkin että kai minullakin on oikeus osallistua tuohon kurssiin yhtäpaljon kun narttujen omistajilla, varsinkin kun aihe kiehtoo kovasti. Luennoitsijat olivat päteviä ja aiheet kiehtovia. Paljon sai tukea omiin ajatuksiin koskien koiran jalostusta, perinnöllisyyttä yms. Sai myös tietää mitä muille roduille ”kuuluu” ja samalla pystyi ilokseen toteamaan että kyllä cavalieressä on myös niin paljon ”hyvää  ja tervettä”. vaikka kamppailemme tiettyjen tautien kanssa cavat kuitenkin osaa astua ja synnyttää normaalisti ja pääkopatkin luonnetta ajatellen suurimmaksi osaksi kunnossa! Erään luennoitsijan mukaan koiran vaikein ”työ” on toimia seurakoirana ihmiselle- ja siihen cavat yltää milloin tahansa! Tällä hetkellä työstän kurssin lopputyötä jota on tarkoitus saada lähetettyä ja hyväksyttyä jotta saan todistuksen.

 

Jotkut ovat kyselleet (livenä tai fb:ssä) milloin Capo palaa kehään- EN TIEDÄ yhtään. Minulla itsellään ei ole hinkua kehiin, ihme kyllä.

Pikkasen myöhässä toivotamme hyvää ystävän päivää kaikille ystäville!