Alkoi sitten uusi vuosi mutta taitaa kuviot pysyä tässä perheessä suurinpiirtein ennallaan . Uudenvuoden aattoa vietittiin suuremmaksi osaksi maaseudun rauhassa mutta kerettiin kotiin pahimpaan paukkeeseen. Bamsehan pelästyi viimevuonna raketteja ja tänäkin vuonna poika jännitti pauketta. Olimme ajoissa hankinneet DAP- "höyryttimen" joka oli käytössä (laitettiin ajoissa käyntiin) mutta silti poika istui, tärisi ja läähätti parit tuntia sohvalla. Hieman tuntui kuitenkin siltä että Capon rauhallisuus ja väliinpitämättömyys raketteja kohtaan auttoi myös Bamsea. Onneksi niinpäin kun että Capoon olisi tarttunut Bamsen pelko raketteja kohtaan.

se siitä uudesta vuodesta  .  Innostuin tässä jokunen päivä sitten miettimään mitä hauskaa voisimme keksiä Bamsen kanssa tänä vuonna. Viimevuonna meillä oli vakaa aikomus käydä agility kurssin mutta poika sairastui kuivasilmäisyyteen ja koko kevät oli yhtä helvettiä silmä-rintamalla, joten juttu unohtui.  Minun täytyy sitäpaitsi myös myöntää että itse olen ehkä siihen hommaan liian jäykkä ja hidas  eikä Bamsellakaan ole agilityyn sopiva ruumiinrakenne. Poika parka on lyhyt raajainen ja pitkärunkoinen (juu juu mäyräkoiraksi joskus luultu) eikä  kovinkaan ketterä. Toisaalta poika on erittäin fiksu, hyvällä muistilla varustutettu sekä innokas.. Mikä sitten olisi meille mukavaa toimintaa, sitä en tiedä .  Ehkä ihan vaan tottis-kurssin jatkoa???  Ideoita otetaan vastaa .

Alla olevat kuvat otin nyt tänään illalla, mamman kulta poseeraa iloisena  

 

Eli ensin epävirallinen......

 

 

......ja sitten virallinen  "poseerauskuva"

 

 

 

no sitten Capoon, hmm . No Capon kanssa meinaan käydä näyttelyissä, silloin kun siltä tuntuu. Ei todellakaan joka viikonloppu vaan silloin tällöin. Ulkomaille emme lähde ainakaan tänä vuonna (jos tulevaisuudessakaan)  Vuoden 2010 näyttely debyytti on huhtikuussa johon asti yritämme säätä pikku-mustan vauhtia . Capo on viime näyttelyiden aikana keksinyt itselleen kaksi vaihdetta kehässä: neliveto tai slow motion. Toisin sanoin joko vetää tai on perään vedettävä . Ainakin osittain tämän takia on tullut palautetta hieman tehottomista takaliikkeistä. Tätä vauhti hommaa pitää siis yrittää ainakin säätää. Toisaalta olisi Capon kanssa kohdallaan käydä edes perus-tottis kurssi mutta ajattelin nyt kuitenkin ensin jos saataisi tämä näyttelypuoli jotenkuten kohdalleen ennenkuin opetellaan Capolle temppuja jne .  Osaahan Capo jo tietysti tärkeimmät (ja arjessa joka päivä tarvittavat) käskyt  mutta keskittymis kyky tällä pojalla on ihan eri kun Bamsella.. Toisaalta Capossa olisi sitä vauhtia ja ketteryyttä . Äiks, jäädään miettimään.

Laitan kuitenkin alle tämän illan poseeraus kuva melkein 1vee Caposta, on se nätti vaikka oma onkin  tai ehkä juuri sen takia  (kuten Bamse myös )..

 

Eli ensin virallinen ja hillitty kuva tummasta ja tulisesta pikkupojasta.....

 

 

ja sitten se epävirallinen kuva aidosta Caposta