Noniin, uusi vuosi uudet kujeet ja niin tosiaankin meillä. Capo- ilopilleri täytti eilen 5 vuotta - hui kun aika menee, justhan se syntyi! Jotenkin tuntuu että nyt vasta se on henkisesti 'melkein' aikuinen, ei kuitenkin mikään tosikko. Ihana ukkeli, toivon että saa pysyä jatkossakin terveenä ja pirteänä.

Bamse kävi rokotuksilla, ja samalla kuunneltiin sydäntä. Bamsellahan on ultralla todettu lievä läppävuoto mutta aikaisemmin selkeästi kuultu sivuääni on lieventynyt tai hävinnyt. Mielenkiinoista mutta hyvällä tavalla, ei ole siis tilanne ainakaan huonontunut. Seuraava rokotus 2017 jolloin ukkeli täyttää 10vee - kyllä tosiaankin aika kuluu luvattoman nooeasti!

Sitten muihin aiheisiin: Vihdoin ja viimein ollaan 'aloitettu alusta' ja palattu pentukehiin. Jotenkin aivan ihanaa kun kaikki on vielä niin rentoa, paitsi että rennostihan meillä muutenkin ollaan menty. Vicky debytoi, tyttäremme handlaamana, viimeviikonloppuna Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä hienosti, oli luokkansa 1 KP:llä ja koska uroksia ei ollut niin oli samalla ROP-pentu :). Jäätiin vielä ryhmäkehiin, mutta sieltä lensi sitten ekojen joukossa ulos. Tänään olimme Lahden pentunäyttelyssä minne ilmoitettu enemmän pentuja mutta osa jäänyt pois jolloin kiitos KP:n oli sitten PNP 1 ja 'voitti' ihanan urospennun joten viimeviikon ROP toistettiin. Tänään emme jääneet, aikeista huolimatta, ryhmäkehiin koska olisimme joutuneet odottamaan 6h ja se on kyllä liikaa tällaiselle pienelle pennulle. Molemmissa pentunäyttelyissä on lisäksi ollut cava-oikeuksilla varusteltuja tuomareita joten mielestäni arvostelut on siten ihan 'päteviä'. Arvotelut löytyy Vickyn omalta sivuilta kotisivuillamme. 

Eli oikein kivasti meidän vuosi on alkanut, kaikella tavalla! Luottavaisin mielin ollaan.

Alla kuvia Vickyn näyttelyistä

kaapeli3%20%282%29-normal.jpg

kaapeli2-normal.jpg

019-normal.jpg