Blogi jäänyt päivittämättä viimeaikoina. Ensin Vuodatus muutti ja aiheutti hieman päävaivaa ja toisena: meille ei kuulu mitään uutta- mikä toisaalta onkin ihan hyvä juttu.

Pikkupojilla on kaikki hyvin- kop-kop. Molemmat ovat saaneet olla alkuvuoden terveenä. Meillähän oli ihan mahdoton loppuvuosi koskien sairasteluja ja käytiin jopa viikottain "ellun" luona, erillisten tulehduksien takia. Tehtiin sitten kuivamuona muutos, eli vaihdettiin merkkiä sekä light muonasta normi muonaan mikä selkeesti on auttanut poikia. Pojat onkin nyt täynnä tarmoa ja energiaa, tahtoisivat lenkkeillä koko ajan. Naapuristossa taitaa olla juoksuisia narttuja näin keväällä, koska joka ikinen pissamerkki on tutkittava

Pikkuprinsessalla on kaikki hyvin, Hanihan täyttää parin kuukauden päästä jo kaksi vuotta ja on ihmis-mammansa kanssa menossa näyttelyihin huhti-toukokuussa. Capoa en ole ilmoittanut vielä minnekkään mutta mietinnässä on parit pirskeet. Capo on myös menossa silmätarkkiin kun edellinen tulos on menossa umpeen pikkuhiljaa, peukutuksia että kaikki vielä kunnossa. 

Ne "oikeat" kotisivut vaatisi kipeästi uudistusta- katsotaan saadaanko jotain aikaiseksi kevään mittaan. Lauman laajentamista olisi myös toiveessa, katsotaan nyt mitä oikein keksitään.

capo13-normal.jpg

bambi-13-normal.jpg