No niin  kuukausi vaihtui ja kevättä täällä odotellaan innoissaan  . keli onkin nyt ollut melko ok ja välillä on oma kunto sallinut myös yli tunnin lenkkejä. Pidemmät lenkit tulevatkin jo ihan tarpeeseen koska huomasin viikonloppuna että Capon selkä on hieman turhan leveä . On poika tainut saada liikaa herkkuja liikkunaan verrattuna. Kysyinkin jo asiasta kasvattajlta joka kuitenkin oli sitä mieltä että ei se lihava ole mutta älä  anna sen lihoa tosta enempää... Ihme yllä Bamse on ihan solakka poika vaikka ovat saaneet ihan yhtä paljon herkkuja . Ihmeellistä.

viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa näyttely harkoissa. Edelliset olivat marraskuun lopulla tai joulukuun alussa, en muista tarkkaan. Lauantaina kävimme niissä meidän vakio harkoissa  missä yleensä ollaan käyty. Capo meni ihan hyvin, ongelmia tuovat nartut ... Sunnuntaina kävimme sitten uudessa paikassa. Eli cava-väki järjesti Järvenpäässä omat näyttely treenit .  Siellä sitten tavattiin jo ennestään tuttuja sekä "netti-tuttavia". Kivaa oli saada ihmisille kasvot ja tavata kaikkia koiria ihan livenä . Capo kulki myös näissä treeneissä ihan hyvin joten toivoa saa että myös oikeassa kehässä se jaksaa keskittyä ja ennen kaikkea mamman pitää pitää päänsä kylmänä... Seuraavaan oikeaan koitokseen on vielä aikaa, mutta ihan hyvällä mielellä mennään, ainakin tämän viikonlopun treenien jälkeen.

Uuden kameran kanssa olen hieman harjoitellut valokuvaamista, mistä nyt tulee uusia kuvia

 

Lunta on kuten kuvasta näkee, melkein kattoon asti. Hyvä paikka vahti-koira Bamselle. Näkee hyvin kuka naapuristossa liikkuu...

 

Leikki sessio

 

 

Kukkulan kuninkaat

 

 

Capo lumessa.

 

 

Bamse kulta