Kesä on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja itse asiassa juhannuskin jo ohitse. Viimeviikolla Capon morsian Heta (Lawliers I Rest My Case) kävi ultrassa ja todettiin tiineeksi, useampi alkio löytyi :) . Nyt peukutellaan että pikkuiset jaksavat kasvaa ja kehittyä, ja että Heta-mamma voi hyvin ja että muutenkin kaikki menisi hyvin! Luvalla 'varastin' Hetan kuvan : eli kuvan ottaja- omistaja Tuula Arokanto.

Jos pentu kiinnostaa niin yhteys Tuulaan: http://www.howelinan.com/

hetakes%C3%A4kuu-13-normal.jpg

 

Itse kävin viimeviikolla Helsingissä pienimuotoisessa 'pentutapaamisessa'- Capon Joensuun-pojat; Mikki ja Kaapo olivat synnyinkodissaan hoidossa ja samalla pääsin moikkaamaan Stadin-Friiduja, eli 'lapsoset' Ruusu ja Leda. Meillä oli oikein hauska ilta, ja 'mummi' oli todella iloinen kun pääsi näkemään noita 2 vuotiaita ihan 'livenä'. Treffeillä otin monta kuvaa mutta seuraava kuvaa treffien ilmapiiriä oikein hyvin ;)

Eli minun sylissä vasemmalta Mikki ja Kaapo sekä 'sijaiskasvattajan' sylissä Ruusu ja Leda.

valptr%C3%A4ff-13-normal.jpg

 

Omat pojat olivat sen aikaan kotona, mutta kyllä kävivät kuumana kun tulin kotiin ;). Meillä kaikki oikein hyvin. Päätin jossainvaiheessa että pidetään vähän taukoa nyt näyttelykehistä, ja vietetään meilummin perheenkeskeistä kesää. Itse kun teen kolmivuoroa ja vain joka kolmas viikonloppu vapaa niin ajattelin pyhittää kesän nyt kesä ja heinäkuun osalta mielummin lomanviettoon ja mökkeilyyn- ja palataan sitten elo-syyskuussa kehiin. Poikia tämä päätös ei haittaa ollenkaan, vaikuttavat todella iloisia siitä että ollaan mökillä ja otetaan rauhallisesti.

tässä pari kuvaa pojista juhannusvietossa :)

bamsemidsommar-normal.jpg

capomidsommar-normal.jpg