Viime merkinnästä on nyt kulunut pari viikkoa, silloin kirjoitin vain ja ainoastaan minun ja Capon seikkkailusta

Olemmekin eläneet normaalia arkea ilman suuria yllätyksiä. Bamsella kaikki ihan hyvin . Vähän toi silmä on ollut herkkä, viimeiset päivät.

Saimme myös vieraaksemme uuden "tyttöystävän " labradorinoutaja Chira 10 viikkoa. Chira on sellainen cavan kokoinen pikku pullukka pehmolelu  .. aivan vastustamaton jos pojilta kysyy ( eli pojat rrrrakastuivat ja tulisesti TAAS ) .

"mikä namupala"

 

2 kpl mustaa poikaa, 1 ruskea tyttö ja 2 kpl punaista poikaa ... kaikki pojat paitsi yksi oli tytön kimpussa, tyttö parka

 

noniin eikun messaritunnelmiin.. Eli ensimmäistä kertaa (ja ehkä viimeistä myös) oli tänään vuorossa Voittaja 2009 näyttelyt messukeskuksessa. Vaikka edellinen esiintyminen olikin ollut omasta mielestäni "nappi suoritus" ( toiset voivat olla erimieltä EH sta ja ei sijoitusta mutta meille se oli kuitenkin) niin olin jo ennen sitä hankkinut Capolle esittäjää enkä halunut nyt riskeerata että mamman hermoileminen olisi koittanut Capon "tuhoksi" . Eli kasvattaja esitti Capon tänään ihan mukavalla menestyksellä. Itse seurasin välimatkan päästä kyykyssä istuen muitten takana enkä oikein mitään nähnyt. Ystäväni antoi kuitenkin aina välillä väliraporttia missä mennään. Tuloshan oli ERInomainen ja JUN3, hyvä Capo ja Bigi!!!  . Ei se Capo ihan viimeisen päälle esiintynyt ( joko veti tai sitten käveli hitaasti ) mutta ihan ok. Tyytyväisiä ollaan. Nyt jäämmekin hieman näyttely tauolle, palaamme joskus keväällä tai kesällä asiaan siihen asti jatkamme harjoittelua.

kuvia otettiin mutta niistä tuli niin huonot että en viitsi niitä tänne laittaa.. yksi ainoa Capo makaa messarin  lattialla ennen kehää