Uusi vuosi on alkanut sen verran ikävissä tunnelmissa että ei ole tehnyt mieli edes päivittää blogia. Ihan ensimmäisinä päivinä saimme suru uutisen että Bombattarenin Eila oli nukkunut pois. Vaikka en tuntenut henkilökohtaisesti, joitakin viestejä oltiin toki viestitelleet, tuntui kuitenkin todella surulliselta :(. Ilman hänen jalostusta minulla ei olisi kumpikaan pojistani.

Kävimme Capon kanssa magneettikuvissa ja monen puhelin soittojen ja unettomien öitten jälkeen saatiin postissa se ei niin toivottu D :/, ei aivokammion laajentumaa, vasemmalla erittävä keskikorvan tulehdus, kuulo normaali. Capo on täysin oireeton vaikka kuinka "kyttään", toivon että pysyy jatkossa myös. En ole mitenkään "hysteerinen" tuloksesta mutta peruin sovitut tyttötreffit (ne olisi kuitenkin tarvinneet A-kumppanin) ja ajattelin nyt katsoa rauhassa mitä uutta saavat selville Sm-rintamalla. Capolla on kuitenkin 3/4 isovanhemmista kuvattu A-tuloksella joten "sääntöjen" mukaan olisi se A ollut todennäköisempää, ei vaan näytä olevan mitään sääntöjä tässä asiassa!

NO vihdoin saatiinkin eilen mukavampia uutisia kun kaunis Oona (Capon tyttö) debytoi kivasti näyttely kehässä :). Hienosti tyttö pärjäsi olemalla ROP-pentu Kajaanin KV:ssä :) Paljon onnea omistajalle :)