Monen sattuman ja kohtalon puututtua peliin ,selvisi meille ihan äsketäin että saamme yhden Capon ja Fridan pikkuprinsessoista tänne meidän lähistöön sukulais perheeseen. Olemme siitä todella iloisia, sekä siitä että saamme seurata Capon pennun kasvua lähi etäisyydestä sekä siitä että perhe löysi kauan kaipaamansa koiran! Joskus vaan palat loksahtaa paikalleen. Pikkuprinsessan nimi on Bombattaren Taste of Honey ja häntä kutsutaan nimellä "Hani".

Viime perjantaina kävimme sitten hakemassa Hania kotiin! Olin itse mukana pennun haku reissulla ja läheltä piti että en ottanut hänet tänne! Järki vaan sanoi että "älä hanki itsellesi ongelmia" ja päätinkin sitten luopua ajatuksesta ;) (tämä siis huumoria jos joku jää miettimään)

Hani olikin ensimmäinen joka lensi pesästä! Muut pennut lähtevätkin tällä viikolla, tai ainakin osa. Hanin perhe onkin ollut minuun (*hysteerisen innokkaaseen mummiin) yhteydessä ja kaikki mennyt yli odotuksen! Hani on fiksu ja nopea oppimaan! Hani nukkuu, syö ja riehuu, eli ilmiselvästi perinyt isältään "mustiais geenin ;) sen merkitystä ei kerrota perheelle ;). Kävimme tänään pikkupoikein kanssa Hania moikkaamassa ja olivat ihmeissään kun tutun lenkin varrelta poikettiin yhteen taloon missä oli tuttu pentu :o. Pojathan olivat viimeviikolla kasvattajalla hoidossa ja olivat siellä siis tutustuneet pentuihin ja saaneet toimia leikki setinä. Laitan nyt kuvia pienestä Hanista sekä pojista!