Viimeviikolla vietimme lepolomaa, ihmiset ja koirat erikseen. Koirat pääsi sukulais lomalle kasvattajalle, tyttö haaremiin  . Ihmiset olivat Kreetalla jos joku on kiinnostunut. Edellisestä etelän lomastamme oli jo kulunut 2 vuotta ja silloin 2 vuotta sitten kun lähdimme en edes vielä tiennyt että meille tulee koira . Olin silloin kyllä jo ruvennut tekemään "tausta työtä" mutta en tiennyt että juuri MEIDÄN Bamse syntyi samana päivänä kun lähdimme reissulle..... Bamsen tulon jälkeen emme ole käyneet missään ei edes ruotsissa.  Aina on joku perheestä ollut kotona . Minua jännitti kyllä jättää koirat hoitoon, turhaan.. Bamse ei edes huomannut että lähdimme pois, pojalla oli nimittäin niin tärkeä tehtävä: piti vahtia juokuisia narttuja .

 Kuva Bigi

Kuin saavuimme Kreetalle ja laitoin puhelimen päälle sain mukavan viestin: Capo oli kasvattajan mukana omassa kaupungissamme näyttelyssä ja oli voittanut pentuluokan muut pojat ja oman siskonsa: eli Capo oli ROP-pentu!! Arvostelu oli taas kerran erittäin hyvä ja mamma oli ylpeä pojastaan! Capo oli liikkunut ja esiintynyt hyvin  Hyvä Capo!! Harmittaa kovasti että emme itse olleet paikalla, olisi ollut tosi mukavaa..

Eilen illalla tulimme kotiin ja nyt kaikki on ennallaan taas. Kiitos kovasti Bigille joka on hoitanut poikia hyvin sekä Tuulille joka on ottanut kuvia Caposta ja lähettänyt minulle!

Bigi ja Capo (kuva Tuuli Nieminen)

 Capo ROP & Linda-sisko VSP (kuvan otti Heini)