Jostain syystä vuodatus on ruvennut temppiulemaan minulle ja sen takia kuulumisia on tullut tänne vähemmän ja kotisivuille UUTISET sivu. Harmittaa suunnattomasti kun olen kirjoitellut pitkän jutun ja sitten häviää bitti avaruuteen kun vuodatus jumittaa... Kokeilen joskos toislla tietokoneella onnaa paremmin.

Capon pennut täyttävät tällä viikolla jo 4kk, nopeasti on aika mennyt. Pennut rokotettiin viimeviikolla mutta harmikseni en päässyt mukaan perhesyistä. Hani on kuitenkin käynyt meitä ilahduttamassa, aivan ihana pikkuneiti täynnä virtaa ja pusuja. Hanin perheen "äiti" on myös pikkasen trrenannut seisomista ja seuraamista. haaveena olisi pentunäyttely vielä tämänvuoden puolella. Ensi kesänä taitaa neiti sitten debytoida ihan oikeasti.

 

viime perjantaina Bamse pelästytti meitä ihan todenteolla. Iltalenkin jälkeen ihmistyttö huomasi että "Bamsen silmästä vuotaa verta". No ei sieltä verta tullut mutta silmä oli turvonnut ja kuono myös. Soitin tutulle ja pohdiskeltiin yhdessä mitä hätänä ja tultiin siihen tulokseen että näyttää allergiselta reaktiolta! Annoin kortisoni tabletin ja ajattelin että kyllä se sillä helpottuu... Näin ei kuitenkaan ollut vaan turvotus senkun lisääntyi. Konsultoin kasvattajaa ja päädyttiin yhteisy´tuumin että koska koko pää, silmät, kuono ja huulet olivat niin turvoksissa oli syytä viedä eläinlääkäriin viipymättä. Soitin kunnalliselle päivystävälle joka oli juuri lähdössä hoitamaan sairastapautsa eikä hän osanut sanoa onko hänellä milloin aikaa auttaa vaan kehoitti soittamaan eläin sairaala Aistiin missä oli päivystys. Soitinkin sinne samantien ja saatiin lupa tulla vaikka heillä oli kiire. Onneksi mies lähti ajelemaan koska itseä jännitti tuo tilanne.  Viettivät sitten pari-kolme tuntia siellä jolloin Bamse sai kaksi kortisoni pistiosta. Syy jäi epäselväksi mutta vahvin epäily on ampiaisen pistos. pelottavaa oli tuo tilanne. Laitan näytille kuvan joka otettu silloin heti, tuosta se sitten paheni vileä... nyt onneksi on taas normaali

 

Capon kanssa käytiin TAAS kehässä. Erinomainen koira mulla on mutta ei tullut vieläkään mitään oikeaa "kotiinviemistä", läheltä liippaa mutta aina siellä on joku muu joka vievät niitä ruusukkeita. Tänä vuonna meillä on enää erkkari lokakuussa ja Helsinki voittaja joulukuussa, joten tämän vuoden saldo on iso nippu ERI:ä monta luokkasijoitusta (ei yhtään ykköspaikkaa) pari SA:ta... ei muuta. Katotaan nyt mitä keksitään ensivuodelle vai pidämmekö ihan taukoa. Tosin huomasin iloikseni että viimeviikonloppuna on veteraani valioitunut... eli jos poika pysyy terveenä niin katsotaan sitten uudestaan. Laitetaan nyt erinomaisesta koirasta kuva, tosin ei se nyt kovin hyvälle tuossa kuvassa näyttää. kuvan otti Leena L.

 

Ja viimeiseksi vielä, näyttää siltä että kennelnimeni on FCI:n puolesta hyväksytty! Palaan asiaan kun on ihan varma!