Noniin, mistä aloittaisin . Jospa vaikka siitä että poikien kotisivut jouduttiin pistää uusiksi kokonaan roskaposti hyökkäyksen takia. Eli yhtäkkiä rupesin saamaan roskapostia sekä edellisen sivuston vanhaan vieraskirjaan että omaan sähköpostiin, niin useasti kuin 3 viestiä minuutissa!!!! Olin aivan varma että nyt meidän koneeseen on iskenyt joku virus, mutta ei kuitenkaan. onneksi. Mietin kyllä kannattaako ollenkaan tehdä uudet (ihan omaksi iloksi olen näitä väsänyt) mutta nopeasti meni loppujenlopuksi väsääminen enkä kerennyt kun pari kertaa hermostua

Noniin nyt siirrynkin koiriin. Capo 9kk on kyllä varsinainen riiviö. Tämä asia on itse asiassa aika uusi ilmiö, parin kolmen viikon aikana poika on ruvennut tekee tuhoja. Uhriiksi joutuu PEHMOLELUT, oma peti ja mamman kengät . Pehmolelu saldo on nyt 9kpl !!! en ymmärrä miksi. Poika sekä puree niitä  rikki mutta myös "tussuttaa" niitä .

Kuvat otettiin kun Capo oli nukahtanut pehomlelu suussa mutta kerkesi avaa silmiä ennenkuin otin kuvat.  Kai tämä on jotain teini temppuja, en tiedä.

Tänään tapahtui myös sellainen tapaus mistä sekä minä että Bamse hämmästyimme kunnolla: Capo yritti alistaa Bamsea hyppäämällä sen selkään . Capo ei ole koskaan ikinä aikaisemmin miettinyt edes moista. Vähän aikaan ne sitten otti mittaa toisistaan painimalla, kunnes Bamse ärähti ja Capo alistui. Eli ilmiselvästi Capo kokeilee rajojaan.

Viimeviikolla ostettiin pojille kuljetus boksi (kuva etusivulla tällä hetkellä) ja mies raksensi sille pienen vaunun. Sisänäyttelyt on kuukauden päästä ja niissä kuulemani mukaan ahdasta joten nyt Capolla on sitten siihen tarkoitukseen sopiva menopeli . Boksi tietysti käytössä myös muutenkin.

Niistä tulevasta näyttelystä vielä sen verran että jos aikataulut sopii eikä kehät mene päällekkäin olen saanut Capolle esittäjän, jippiii ! peukut pystyyn! Esittäjä on Capolle tuttu ihminen joka on kokenut esittäjä (eri rotu mutta kuitenkin) luulen että hänen kanssaan Capo kulkee paremmin ja hänen sanoja käyttäen kotkan pentunäyttelyn jälkeen (capo käveli siis takaperin): "jos rehellisiä ollaan ei olisi voinut esiintyä huonommin" johon vastasin: "itseasiassa kyllä, hesperian puistossa käveli kahdella jalalla"

Alle laitan kuvan Bamsesta. Bamse on voinut ihan ok, silmä on herkkä mutta hallinassa. ("kriittinen mutta vakaa" )

 

 

Poika osaa ottaa rennosti ;)