kirjoittelin ehkä viikko sitten piiiiiitkän stooryn joka hävisi jonnekin.. kirjoitin uudestaan ja sekin hävisi. Toivottavasti tämä ei häviä :) . eli tallennan nyt kokeeksi- heii onnistui :))))

Syksy on alkanut ihan uusissa merkeissä täällä meillä. Minä vaihdoin (tilapäisesti?) työpaikkaa mikä tarkoitaa "normaali" ihmisten työaikaa. Tähän asti olen tehnyt 3 vuorotyötä ja iltapainoitteista sellaista. Tästä johtuen pikkupojat olevat saaneet tottua uuteen rytmiin. Eli oikeasti ensimmäistä kertaa joutuvat olemaan kahdestaan monta tuntia putkeen. Kai se on mennyt ihan hyvin mutta kyllä ne on onnellisia kun tullaan kotiin ja iltapäivä lenkki mennään tuhat lasissa <3  :).

Bamsella on kaikki ihan hyvin, edelleen pitää pomon paikkaa meidän talossa. Viime aikoina Capo on kyllä yrittänyt alistaa Bamsea mutta ei ole onnistunut. Lisäksi täällä taitaa olla juoksuinen narttu lähistössä koska pikkumustiainen käy niin kuumana ja molempien nokat ovat visusti kiinni maassa lenkkien aikana :).

Tänään oltiin syksyn  ensimmäisessä sisänäyttelyssä  Lahden KV:ssä :). Tälläkin kertaa mentiin täysin ilman mitään odotuksia, koska olin ihan varma että kyseinen tuomari ei tykkäisi Caposta ollenkaan. Capo on siis nuorissa edelleen, tällä kertaa luokassa oli 10 komeaa urosta jolla kaikilla mahdollisuus voittoon. Olen aikaisemminkin sanonut ja sanon sen taas, mielestäni tällä hetkellä  nuorissa uroksissa on tosi kova taso! Tuomari oli tarkka ja huolillinen suomalainen mies joka käsitteli nätisti ja huolellisesti koiria. Joka paikka syynnättiin kunnolla, huomasin että jopa etsi mahdollista valkoista piirtoa Capon rinnassa (Capollahan ei ole mitään valkoista missään). Tuomari saneli suuremmaksi osaksi arvostelun pöydällä joten kuulin että ei tullut H:n arvostelua ainakaan. Tuomari nosti myös koirat pöydältä alas, ilmeisesti punnitsi koiran siinä  samalla ;). Iloikseni Capo sai vaaleanpunaisen nauhan. Nuortenluokassa erin saaneita oli muistaakseni 6, iloiksemme Capo valittiin vielä neljän parhaan joukkoon ja sijoittui sitten neljänneksi :D! Pu kehässä käytiin sitten vaan kääntymässä, mutta ei se mitään. Seuraava koitos on sitten Helsinki winner joulukuussa jonka jälkeen Capo siirtyy jo avoimiin, minne mun vauva on katonut :/.