No niin nyt ollaan sitten Capon kanssa ihan oltu kahdestaan liikkeellä. Ensinnäkin vietimme koko viikonloppu kahdestaan kotona kun muu perhe lähti mökille. Olimme molemmat vähän "hukassa" ilman laumaamme mutta nukuimme sitten vierekkäin ja pidimme toisillemme seuraa . Lauantaina Capo 16kk vietti aamun ja päivän ihan ypöyksin ( n 8t) ensimmäistä kertaa minun ollessa työvuorossa. Hyvin oli pärjännyt vaikka pelkäsin pahinta (että matot olisi syöty tms). Ehkä poika oli vartioinut asuntoa koko työvuoroni aikana koska nukahti kun tulin kotiin . Vaihtoehtona tietysti että nukahti tylsyyteen .

No sitten sunnuntaina lähdimme ihan kaksistaan ajelemaan "alligaattorin" (navigaattorin) avustuksella Haminaan. Alunperinhan ystäväni huoukutteli minua ja Capoa mukaan seuraksi mutta sitten hän joutui perumaan múkaantuloonsa koska koira joutui ab-kuurille .  Paikka oli ihan ok, kehä vaan hirveän suuri kun on justiinsa tottunut pieniin sisäkehiin. Tuomarina toimi virolainen nainen ja mukana oli harjoittelija, keskenään puhuivat venäjää joten en ymmärtänyt sanaakaan. Capo ei viihtynyt tänään pöydällä mikä on erittäin outoa. Yleensä poika seisoo nätisti ja heiluttaa häntäänsä, joskus antanut tuomarille pusun. Tänään väisti tuomaria ja kokelasta ja huomasin että moni muu koira teki samalla tavalla möys. Muutenkin nuorten kehä oli tänään levoton paikka. Koiria ei ollut kun neljä mutta yksi näistä neljästä oli levoton ja levottomuus siirtyi myös muihin. Capon liikkuminen ei ollut myöskään huippuluokkaa, välillä veti välillä pomppi eli jotenkin epävarmalta tuntui Capo ja esiintyminen muutenkin. Saimme kuitenkin vaaleanpunaisen ja sijoitus oli sitten nuortenluokassa toinen. Vaaleanpunaisella-lipulla  pääsimme kokeilemaan onnemme PU-kehään ja sijoitus oli neljäs. Nyt täytyy myöntää että en muista montako oltiin pu kehässä yleensäkään, ehkä meitä oli se neljä ..

No tästä jatkamme taas. Seuraavaan on aikaa kolmisen viikkoa ja koska itseäni jäin tuo pöytä ym harmittaa, meidän pitää löytää aikaa mennä taas näyttely harkkoihin.

Niin ja ollaanhan me kuviakin otettu taas, tosin ihan muutenvaan. Niitä tulee nyt seuraavaks i.

"Meillä on niin hauskaa keskenään"

"mamma, heitä jo se pallo"

 "näin minä poseeran"

"ja näin minä"