Eli otsikosta päätellen lomani jatkuu. Tällä viikolla ollaan oltu ihan kotona vaan mutta viikonlopuksi suuntaamme taas mökille Nauru ihanaa... Ensi viikolla ihmislapset menevätkin jo kouluun ja sillä tavalla arki kutsuu meitä kaikkia taas.

Olimme juuri leikkimässä koirien kanssa pihalla ja jäin pohtimaan miten erilaisia koiramme on. Johtuuko perimästä vai ympäristöstä sitä en tiedä.. En millään tarkoita että jompikumpi on parempi kun toinen, ne on vaan erilaisia. Ja hyvä niin!

Capo ei ole vieläkään oppinut miten ihmisten kanssa pitää leikkiä. Bamse taas on niin leikkisä koira joka haluaisi jatkuvasti leikkiä myös ja ehkä lähinnä meidän ihmisten kanssa. Bamse tulee ihan pyytämään jos joku voisi tulla leikkimään mutta harmikseen Caponen sabotoi leikkiämme viemällä lelun Huuto. Jos Capo ei pysty viemään lelua se hyökkää Bamsen häntään kiinni ja saa sillä tavoin huomion ja joskus myös lelun.

Bamse oppi  aikaisemmin sisä siistiksi ja nosti jalkaa melko nuorena.. en millään muista milloin, Capo on nyt 6kk oppinut merkkailun salaisuudet Silmänisku.

Bamse kaipaa myös enemmän aivojumppaa ja vauhtia. Haluaa oppia temppuja.. no joo oonhan minäkin enemmän sen kanssa puuhaillut.. Nyt mietinkin tässä mitä hauskaa keksisin Bamsen kanssa. Ruumiinrakenne ei ole optimaalinen esim. agilityyn (liian matala ja raskas)

Capolla on edelleen hirveä ruokahalu. Kun Bamse pureskelee pienetkin papanat moneen kertaan Capo imuroi kaikki hetkessä. Pari kertaa on ollut tukehtuminen lähellä kun Capo vei lapsen lihapullan suoraan lautaselta (joka oli sohva pöydällä) ja yritti nielaista sen kokonaisena. Kerran oli minun vikani kun luulin että Capo osaa pureskella isompia paloja mutta ahne mikä ahne kokonaisena nielaisee vaikka nakin!! Bamsea on joskus jopa syötetty käsin kun ei millään olla saatu poikaa syömään.. Mutta uusi asia täällä meillä on että Bamse on nyt ruvennut puolustamaan ja vahtimaan ruokansa vaikka sillä ei olisi tarkoitus edes syödä..

Ja Bamse on edelleen ehdoton pomo koirien keskuudessa,ja sanoo jos joku Capo ei usko! Joskus olen kyllä istekin ärähtänyt molemmille jos leikki on liian äänekäs tai raju. Mutta niin hyvin meillä on tässä poikien kanssa mennyt ja niin paljon ne nauttivat toisistaan, että ihan säälittää niitä koiria jolla ei ole lauma kavereita..Laitan pari kuvaa pojista jotka otin tossa ihan äsken kun olimme pihalla, (eli uunituoretta materiaalia Silmänisku)

1249490611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Capo ei  ymmärrä meidän leikkiä sanoo Bamse

1249490715_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

vain peput näkyyNauru