Paljon on taas kerennyt tapahtua viime päivityksestä. Ensin pennuista;  Capon ja Hetan pennut ovat kasvaneet ja voimistuneet ja isoimmat painaa jo puolitoista kiloa. Pikku ukko Cookie aiheuttaa kasvattajalle ja tälle 'mummille' harmaita hiuksia kun ei oikein kasva muiden tahdissa tosin oman käyrän mukaan kylläkin. Tässä vaiheessa kahdella pennulla on varma koti, eli Vicky-prinsessalla ja toisella mustiaisella on jo omat perheet tiedossa. Pikkumustiainen jää kotiin kasvamaan mutta vaikka useita kyselyitä onkin tullut, niin kaksi pentua kaipaa edelleen sitä omaa kotia. Pentu kyselyt Tuulalta, http://www.howelinan.com/ puh: 044 3488088 , pennut sijaitsee siis Helsingissä

pentuja-normal.jpg

Capon kanssa ollaan taas aktivoituneet näyttelysaralla. Viikko sitten Capo esiintyi pitkästä aikaa oikeissa kehissä Kouvolan näyttelyssä mukavassa seurassa (edellisestä näyttelystä peräti 3kk vaikka kesäkin ollut). Mukavasti meni joskin ei suurempaa menestystä tullut, Capon ollessa AVK 3, ERI:llä toki.

Tänä viikonloppuna oli Kaivopuiston kääpiökoirien erikoisnäyttely. Olemme olleet paikalla kaksi kertaa aikaisemmin, pentuluokassa ja viimevuonna. Tykkään paikasta todella paljon vaikka parkkiongelmat ovatkin tuttuja. Tälläkertaa pääsiin sitten viimeisen pätkän kyydillä joten ei tarvinnut huolehtia siitä. Mukana matkassa siis Capo ja tyttäreni sekä pentujen kasvattaja, Capon kasvattaja ja paljon ystäviä ja tuttuja. Tunnelma oli leppoisa ja oikein mukava. Tuomarina toimi Brittiläinen cavalier kasvattajatuomari Peter Towse. Kehiin mentiin ilman ennakkopaineita tai odotuksia, olihan näyttelyyn ilmoitettu 88 cavalieria. Capo esiintyi oikein kauniisti ja tykkäsi selkeästi tuomarista, ja mitä ilmeisemmin tunne oli molemminpuolinen. Suureksi yllätyksekseni Capo voitti avoluokan ja vielä suurempana yllätyksenä voitti vielä kaikki urokset olleen siten PU 1 ja sai siis toisen Sertinsä. Kyllä oli mamma pikkasen sekaisin kun tuomari tuli kättelemään, luulin siis että kätteli meitä ulos, jouduin varmistamaan mitä oikein tarkoitti. Loppukilpailussa jäätiin sitten kakkoseksi, eli narttu oli ROP ja Capo VSP. Meillehän tämä sopi aivan loistavasti, olimme saaneet paljon enemmän kun odotimme.

KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA JA KAUNIISTA SANOISTA. Lämmittää sydäntä kun ystävät ja tuttavat vilpittömästi iloitsevat puolestamme. 

Pakko laittaa kuvia tapahtumasta, sen verran harvinaista herkkua on. Kaikki kuvat on Tuula Arokannon ottamia .

1208829_10151757392339718_1032700148_n-n ROP- Connection Siljans Royal Ballet & VSP- Pilliwink's Lucky Man in Me

Capo%20vsp1-normal.jpg