kävin päivittämässä kalenteria ja ajattelin kirjoittaa pari riviä . Olemme pikkupoikien kanssa elätty hetken mukavaa vuorotyö arkeamme, mikä tarkoittaa pikkupoikien kohdalla että joku on kotona melkein koko ajan. Aamu lenkit ovat luksusta ja ollaan kävelty paljon, aamuisin noin tunti. Valitettavasti palaan parinviikon päästä koko kesän yli päivätyöhön joten tämä luksus jää nyt pois taas. On se jännää miten monien mielestä kolmivuorotyö on samaa kun vankilatuomio mutta itselleen se on melkein luksusta .

Parin viikon päästä mennään Capon kanssa käymään Lahdessa. Siellä on ihan varmasti taas sata rotukaveria eikä meillä ole mitään tavoitteita, lähinnä pitkän tauon jälkeen on hyvä taas harjoitella. Itseä kiinnostaa myös pohjoismaalainen tuomari, minulla kun ei ole mitään tietoa minkälaisista cavaliereista esim tanskalais tuomarit tykkää . Kävin myös ilmoittamassa Capon Viron cavalierien erikoisnäyttelyyn joka on toukokuussa, joten nyt päästään korkkaamaan ulkomaan näyttelyuraa .

Capon ja Fridan "rakkauden hedelmistä" ei tiedetä vielä mitään. Fridaa ei tulla ultraamaan vaan saadaan elää vielä hetken jännityksessä